nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Ste opazili, katero dekle je vrglo oči na Tilna?

20. 11. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
Tilen Brglez

Tilen Brglez foto: POP TV

Simpatični Tilen se ji zdi vreden greha, tekmovalec navdušuje tudi zunaj šova …

Tilen Brglez je tekmovalec šova Kmetija, ki se je močno prikupil gledalcem pred televizijskimi zasloni. V njegovi družbi se prav tako dobro počutijo člani družine, saj ne povzroča konfliktov in ne zavzema dominantne pozicije v njihovi sredini, pač pa sodeluje pri delu in hkrati s svojo šaljivo naravo popestri njihovo življenje v izolaciji.

To, da je spreten pri zunanjih opravilih, da se zasuka tudi po kuhinji ter da je ob vsem skupaj še dobro videti, je opazila tudi vedno nasmejana Karmen, ki je nič hudega slutečega Tilna med demonstracijo vlaganja paprik pregrešno opazovala.

Samo poglejte, kako navihano ga opazuje ... foto: VOYO

»Tilen je na nek način moški, ki bi si ga jaz želela. Priden je, delaven je, pa še takšen zabaven,« se je med podajanjem izjave smejala Karin, na vprašanje reporterke, če bi spala z njim, pa se je brez odlašanja pritrdilno odzvala. »Itak bi bila s Tilnom za eno noč, kaj pa te, dokler si mlad, moraš izkoristit. Jaz sem itak cela 'napaljena' že par dni, samo paprika me pač ne vzburja,« je odvrnila Karin in izjavo zaključila s svojim značilnim smehom.

Pa Tilen? Kaj si misli o Karin in njenih grešnih misli ne vemo, je pa spletnim prijateljem v šaljivem tonu navrgel, da je po šovu očaral Tjašo Vrečič, ki jo je opisal kot najbolj drzno dekle letošnjega šova Kmetija. Ampak saj veste, Tilen se rad šali, zato ga ne smete jemati preveč resno …

Tjaša Vrečič

Tjaša Vrečič foto: POP TV

prejšnji članek
Soproga Tomaža Kavčiča se bori z boleznijo
Zdravje
Soproga Tomaža Kavčiča se bori z boleznijo
naslednji članek
Horoskop: Čisto boste odmaknjeni od vsega
Horoskop
Horoskop: Čisto boste odmaknjeni od vsega