Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tilnov stric sponzor šova Kmetija?

14. 12. 2021; 09.55
Avtor: V.M.
tržnica in tilen3

Tilen foto: POP TV, edit: njena.si

Najprej se je šepetalo, nato so vrgli kost in potem so se govorice razplamenele. Tilen Brglez naj bi bil sorodnik pokrovitelja šova Kmetija. Preverili smo, kaj tiči za vaškimi klevetami …

Govorice o povezavi med Tilnom Brglezom in trgovino Jager so vzklile sredi meseca oktobra, ko je bila v javnost vržena kost, da gre za strica in nečaka. Informacija je zatem pričela krožiti po spletnih forumih in družbenih omrežjih, sočnim besedam so se pridružili še drugi nepreverjeni podatki in kmalu so mnogi verjeli, da slednje pač drži.

Tilen Brglez foto: POP TV

Pa je temu res tako? Kako je pravzaprav prišlo do tega, da je ta ideja sploh zaživela? Da bi to izvedeli, je bilo potrebno zgolj vprašati tistega, ki se je znašel v centru govoric. Takole nam je pojasnil Tilen …

»Najprej naj pojasnim, da to ne drži, moj stric ni lastnik trgovine Jager, niti nisem kako drugače v sorodu s komerkoli iz podjetja. Mislim, da se je vse začelo na začetku šova, ko je na posestvo prispela tržnica in sem videl, da gre za omenjeno trgovino. Ker je bil Jager pred časom moj sponzor pri motokrosu, sem pred sotekmovalci komentiral v smislu, da je iz naših krajev, da se poznamo in da bodo zagotovo dali dovolj hrane, da ne bomo lačni. To je vse. In potem se je začelo govoriti, da sva v sorodu in da sem z njegovo pomočjo prišel v šov, ampak to seveda ni res,« je Tilen razložil, kako so nastale govorice, ki so zunaj šova s pomočjo nekdanjih sotekmovalcev eskalirale in kar nekoliko podivjale, zlasti, ker Slatinčan sodeluje pri oglaševanju omenjene trgovinske znamke. 

No, a naj bo sedaj za vselej jasno, da gre za izmišljotino ter da vam Tilen razen s smehom in dobro voljo s  škandalom pač ne bo postregel. Je pa držalo nekaj, na Kmetiji letos resnično niso bili lačni, saj je bil Jager zelo radodaren.

prejšnji članek
Ko potrka ljubezen edina turška serija, ki beleži ta uspeh!
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen edina turška serija, ki beleži ta uspeh!
naslednji članek
Jana je spet doma!
Svet slavnih
Jana je spet doma!