pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Tjašo javno zasmehovali zaradi starega avta

22. 12. 2021; 11.00
Avtor: V.M.
tjaša avto2

Tjaša s svojo raketo. foto: Osebni arhiv

'Fak stari, kako staro kripo ima Tjaša …' je gledalec šova Kmetija grdo izpostavil Tjašo Vrečič in se ji posmehoval, ker vozi dotrajan avtomobil. 'Priznam, da mi ni vseeno, ko se kdo takole norčuje, sploh ker ne pozna ozadja.'

Na enem izmed slovenskih forumov se je gledalec Kmetije nesramno posmehoval finalistki šova Tjaši Vrečič. Slednja ob prebranem ni ostala ravnodušna, zlasti, ker se že od najstniških let trudi, da bi si ustvarila boljše življenje.

»Sicer se ne sekiram, kaj pišejo o meni, jaz vem kdo sem in kaj sem. Priznam pa, da mi ni čisto vseeno, ko se kdo takole grdo norčuje, sploh ker ne pozna ozadja. Jaz se svoje male rakete ne sramujem, saj vem, da sem trdo delala, da sem si avto kupila. Važno je, da me pripelje od točke A do točke B. Ljudje, malo manj zlobe, kakšno dobro delo, pa bo svet lepši!« je v zgodbi na Instagramu delila svoje občutke Tjaša, ki nam je zaupala, da se dotrajanost avta res pozna, ker se težko odpravi na daljše relacije, da pa hkrati ni človek, ki bi se smilil sam sebi, zaveda se namreč, da življenje ni pravljica.

Tjaša je javno odgovorila posmehovalcu. foto: Instagram story

»Pogosto imajo tak nespoštljiv odnos ljudje, ki dobijo stvari na pladnju. Jaz ta pladenj sama nosim in to s ponosom. Ni me sram povedati, da delam že od 16-ega leta. Že kot najstnica sem med poletnimi počitnicami opravljala fizična dela. Za vse sem poprijela. Na njivah sem pobirala solato, v Avstriji pa jabolka, paradižnik in grozdje … Kasneje sem delala v trgovinah, v času korone, ko je bilo vse zaprto, pa tudi nisem čakala na boljše čase, ampak sem se odpravila na delo na njivo, kjer sem delala vse do poznega novembra, ko je bilo že precej mrzlo,« je za naš portal pojasnila Tjaša, ki trenutno dela kot prodajalka.

Tjaša Vrečič

Tjaša Vrečič foto: Sašo Radej / M24

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Mihaela srečno zaljubljena in zaročena
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Mihaela srečno zaljubljena in zaročena
naslednji članek
Ljubezen po domače: Takole Matej kraljuje na tržnici
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Takole Matej kraljuje na tržnici
#obraziavenija
obraziavenija