nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Za spremembo Mihaelinega videza se skriva žalostna zgodba

22. 12. 2021; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Mihaela danes in nekoč

Mihaela Krajnc danes in pred enim letom. foto: edit: njena.si

Mihaela Krajnc se je poslovila od modne pričeske, slavnih modrih las in dolgih nohtov. Danes kratkolasa blondinka je imela za spremembo žalosten razlog, zgodilo se je življenje, ki je vplivalo tudi na njeno telesno težo ...

Mihaela Krajnc je danes simpatična blondinka s kratko pristriženimi lasmi. Tudi dolgih nohtov ne nosi več, tako da je celotna sprememba zunanjosti lepo opazna. »Ja, malo sem se pa res spremenila. Moram reči, da se kot svetlolaska počutim odlično, pa tudi kratki lasje mi odgovarjajo.«

Pravijo, da ženska spremeni pričesko, ko se zgodi kaj novega v življenju ali pa ko se obetajo spremembe. Je bilo tudi pri tebi tako? »Majhen del mene je želel spremembo, nek drugačen videz. Velik del, ki pa je pripeljal do te odločitve, je pa definitivno sprememba celotnega življenja. Predvsem malo resnejšega pristopa do vsega,« nam je zaupala Mihaela in tudi nas osupnila z novico, ki je sledila po tragediji, tekom katere je zaradi stresa izgubila kar nekaj kilogramov.

Mihaela - utrinek iz finalne oddaje, ki je bila posneta decembra 2020. foto: VOYO

V začetku meseca novembra se je namreč poslovila njena mama, kar je bila še posebej velika izguba, saj je brez mamice ostal tudi mladoletni brat. Skrb zanj je tako prevzela Mihaela.

»Po mamini strani imam pol brata oziroma kar brata, ki je še mladoleten in se mi zdi prav, da morda tudi z videzom pokažem njemu in ostalim, da sem resna glede njegove vzgoje in sprejema skrbništva nad njim, ter da se bom te naloge lotila kar se da odgovorno,« nam je zaupala Mihaela in vedro dodala, da pa je ena od sprememb privedla do tega, da je življenje obogatila z glasbo. Ker se je poslovila od dolgih nohtov, se je namreč končno lahko lotila igranja kitare.

Mihaela Krajnc foto: Osebni arhiv

Mihaela Krajnc foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Tilen o predčasnem razkritju, da je zmagovalec Kmetije
Resničnostni šovi
Tilen o predčasnem razkritju, da je zmagovalec Kmetije
naslednji članek
Horoskop: Osvobodite se zatrtih čustev
Horoskop
Horoskop: Osvobodite se zatrtih čustev