nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen po domače: Mihaela srečno zaljubljena in zaročena

22. 12. 2021; 11.57
Avtor: Vesna Meško
ljubezen-po-domače

Mihaela - utrinek iz finalne oddaje, ki je bila posneta decembra 2020. foto: VOYO

Kljub težkemu obdobju je tudi za Mihaelo Krajnc posijalo sonce. Z veseljem vam sporočamo, da je osvojila srce srčnega Janeza.

Mihaelo je po koncu šova Ljubezen po domače čakalo leto polno težkih preizkušenj. Po mamini smrti je namreč prevzela skrb za 15-letnega brata, s katerim se sicer krasno razume, je pa vseeno nekoliko drugače, ker opravlja tudi starševsko vlogo. A več o tem vam zaupamo prihodnjič, tokrat imamo namreč za vas novičko, ki vam bo pričarala nasmeh na obraz.

Kot nam je med klepetom zaupala Mihaela, je v njeno življenje posijal žarek upanja, našla je namreč ljubezen, ki se je izkazala za tisto pravo, fant, ki mu je ukradla srce, je namreč ob njej v dobrem in slabem.

Mihaela Krajnc foto: Osebni arhiv

»Ja, to je res ljubezen. Ime mu je Janez, oziroma vsi ga kličemo Jani. Dobil me je s tem, ker se mi ni kar takoj pustil. Sem ga morala kar malo loviti,« nam je smeje se zaupala Mihaela in nas razveselila z novico, da je Janez že pokleknil na kolena.

»Zaročena sva, saj je hotel, da vem, da bo držal z menoj ne glede na situacijo. Srečna sem, da sem našla osebo, ki ji lahko popolnoma zaupam, fanta, ki mi je v trdno oporo, saj mi pomaga tudi skozi te manj svetle trenutke,« je zaključila Mihaela, ki vam bo svojega dragega Janeza pokazala v prihodnji objavi.

prejšnji članek
Naj svet postane Pravljična vasica za vse
Zdravje
Naj svet postane Pravljična vasica za vse
naslednji članek
Kmetija: Tjašo javno zasmehovali zaradi starega avta
Resničnostni šovi
Kmetija: Tjašo javno zasmehovali zaradi starega avta