nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Karin na skrivaj fotografirajo

1. 1. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
karin-lipovnik

Karin Lipovnik foto: VOYO

Superfinalistka Karin Lipovnik ima zaradi udeležbe v šovu Kmetija nekoliko bolj pestro življenje. Pa ne le ona, prepoznavnost okuša tudi njena prijateljica, ki ji je po videzu nekoliko podobna.

Da je Karin Lipovnik močno predana zastavljenim ciljem, je že dokazala v šovu Kmetija, kjer se je s taktikami in z bitkami v areni prebila vse do superfinala in si tako pridobila še veliko oboževalcev. In medtem ko se trenutno predaja novemu cilju, ki zajema zlasti topljenje kilogramov, se hkrati sooča tudi z zanimivostmi, ki ji jih je v njeno življenje prinesla prepoznavnost.

Karin sicer skromno pojasni, da ne občuti ravno velike razlike, da pa jo gledalci Kmetije pogosto ustavljajo na cesti, prosijo za fotografijo in sprašujejo, kako se je imela v šovu.

»Najbolj so zanimivi otroci. Ko pripeljem v šolo nečakinjo, mi vsi mahajo, kričijo za menoj in podobno. Med najbolj smešne prigode pa sodi pripetljaj, ko so mojo dobro prijateljico zamenjali z menoj. Ker so misili, da sem jaz, je na moj račun dobila zastonj pijačo,« nam je smeje se zaupala Karin in dodala, da jo pri vseh teh prigodah moti edino to, da jo nekateri ljudje na skrivaj fotografirajo. »Pridi do mene, povej, kaj želiš, pa se bom z veseljem fotografirala s teboj, ne me pa na skrivaj fotografirati in to še tako, da vse skupaj opazim,« je svoje občutke za naš portal strnila Karin.

Lina Majcen, Aljaz Pusnik, Karin Lipovnik in Majda Candir

Lina Majcen, Aljaz Pusnik, Karin Lipovnik in Majda Candir foto: M24

prejšnji članek
Gordana Grandošek je svojega Trenta spoznala pri 22
Odnosi
Gordana Grandošek je svojega Trenta spoznala pri 22
naslednji članek
Horoskop: Pazljivo izbirajte besede
Horoskop
Horoskop: Pazljivo izbirajte besede