državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Laži so za gledalce privlačnejše od resnice

1. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
kmetija-2021, tilen-brglez

Kmetija 2021, Tilen Brglez foto: POP TV

Očrnili so ime Tilna Brgleza in ga prikazali kot lik, ki je bil od vsega začetka nastavljen za zmago. Kot kaže, javnosti resnica ne zanima kaj dosti …

Potem, ko je Franci Vozel v klepetu na YouTubu izjavil, da nihče izmed tekmovalcev ni imel možnosti za zmago zaradi Tilnove naveze s trgovino Jager, je na družbenih omrežjih znova završalo. Gledalci so nizali komentarje o tem, da je zmagovalec Kmetije Tilen Brglez nečak lastnika omenjene trgovske verige in izražali svoje trdno prepričanje o nastavljenem zmagovalcu, kljub temu, da nobena od trditev ne drži.


Naša telesa so polna toksinov. Kako jih izločiti? Preverite
TUKAJ >>KLIKNITE<<


Tilen je sicer po koncu šova že razložil, da so na podlagi mimobežne izjave (nekateri) sotekmovalci sprožili govorice, ki še vedno niso potihnile, saj ljudje preprosto ne sprejmejo dejstva, da gre za laži in čiste izmišljotine. »Vse se je začelo na začetku šova, ko je na posestvo prispela tržnica in sem videl, da gre za omenjeno trgovino. Ker je bil Jager pred časom moj sponzor pri motokrosu, sem pred sotekmovalci komentiral v smislu, da je iz naših krajev, da se poznamo in da bodo zagotovo dali dovolj hrane, da ne bomo lačni. To je vse. In potem se je začelo govoriti, da sva v sorodu in da sem z njegovo pomočjo prišel v šov, ampak to seveda ni res,« je Tilen za naš portal razložil po prihodu iz šova.

Tilen Brglez foto: Osebni arhiv

A govorice so kljub temu vzplamenele, zlasti, ker sedaj Slatinčan sodeluje pri oglaševanju omenjene trgovinske znamke, izjave njegovih sotekmovalcev pa so se med gledalce zasidrale bolj kot dejstvo, da Tilen ni v nikakršnem sorodstvenem razmerju z lastnikom trgovine Jager.

In zakaj nekateri še vedno raje verjamejo lažem? Tilen pravi, da se danes s tem ne obremenjuje več, saj je svojo plat zgodbe že pojasnil. Prepričevati prepričane je najbrž res zgolj izguba časa in energije.

prejšnji članek
Nujno! Iz telesa odstranite škodljive toksine
Zdravje
Nujno! Iz telesa odstranite škodljive toksine
naslednji članek
Za potrditev okužbe s koronavirusom od danes dovolj pozitiven hitri antigenski test
Zdravje
Za potrditev okužbe s koronavirusom od danes dovolj pozitiven hitri antigenski test