stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nora preobrazba: Tjaša po Kmetiji izklesala svoje telo

17. 2. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
tjasa

Tjaša je pričela klesati postavo 16.10.2021 foto: osebni arhiv, edit: njena.si

Takoj po koncu snemanja šova Kmetija se je lotila trdega dela na sebi. Z visoko mero motivacije in samodiscipline je v štirih mesecih prigarala do potankosti izklesano postavo. Preverite, koliko dela in odrekanj je potrebno za tako velik rezultat …

Udeleženka zadnje sezone šova Kmetija Tjaša Vrečič je z vadbo v fitnesu pričela v 1. letniku srednje šole, ko se je prvič srečala tudi z dvigovanjem uteži. 23-letnica je vse od tedaj predana gibanju in treningom za moč, napredek, ki ga ni mogoče spregledati, pa je dosegla s štirimesečno preobrazbo, katere začetek sega v mesec oktober 2021, ko se je skupaj s sotekmovalci vrnila iz resničnostnega šova Kmetija. »Športno postavo sem imela že prej, na kmetiji pa sem se kar zredila in zgubila mišično maso. Ko pa sem prišla domov, sem pričela trdo trenirati in skrbeti za urejeno prehrano. Hvala bogu, da imajo mišice spomin, poleg tega pa sem vse skupaj še nadgradila«.

Naj vam TO ne pokvari dneva!. Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Tjaša Vrečič foto: Osebni arhiv

Tjaša je minuli dan rezultate garaškega dela delila s spletno publiko, kjer pa je bila poleg pohval deležna tudi neprimernih komentarjev. Medtem ko je opazke najlažje deliti med preganjanjem dolgčasa, pa vas bo morda zanimalo še ozadje Tjašini preobrazbe. Kaj se skriva za tako izklesano postavo?

»Treniram štiri do petkrat na teden, v časovnem okvirju ene ure in pol. Običajno izvajam vaje za biceps/hrbet, prsa/triceps in noge, poleg vaj za noge pa še vaje za ramena ali trebušne mišice. Zatem sledi pavza, potem pa v istem tednu običajno dva treninga. Če je mogoče, skušam zjutraj izvesti še karido trening, vendar ne na dan treninga nog, prav tako ne naslednji dan, saj me preveč izčrpa. Res vložim veliko napora, sploh ob dnevih, ko se posvečam nogam. Ampak vsaj meni ni boljšega občutka, ko po intenzivni vadbi ne moreš več hoditi, saj potem vem, da je za menoj trening, kot se šika,« je za naš portal pojasnila Prekmurka in poudarila, da je za viden rezultat potrebna tudi urejena prehrana.

Za konec naj omenimo, da Tjaše žaljivke ne ganejo, za to, da je dosegla zastavljene cilje, je bilo namreč potrebnega veliko trdega dela, odrekanj, discipline, volje in neomajne predanosti. Kar šteje, je to, da je z garanjem uresničila svoje želje, ne pa to, kaj si o tem mislijo drugi …

Tjaša Vrečič foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
To je konjeniški ranč novega junaka Ljubezen po domače
Resničnostni šovi
To je konjeniški ranč novega junaka Ljubezen po domače
naslednji članek
Horoskop: Kreativni boste in čutili moč instinkta
Horoskop
Horoskop: Kreativni boste in čutili moč instinkta