901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zaradi neurij tokrat drugačen šov Kmetija

10. 8. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija 1

Kmetija foto: VOYO

Na dolenjskem posestvu so šov Kmetija snemali kljub minulim vremenskim razmeram. Na ta način bodo prikazali, kako so se z težkimi vremenskimi vplivi tudi v preteklosti borili po kmetijah.

Minuli konec tedna je neurje pustošilo tudi na Dolenjskem, težke vremenske razmere pa so tako občutili tudi na lokaciji snemanja resničnostnega šova Kmetija. Čeprav se posestvo nahaja na višji legi, je povečana količina padavin povzročila nemalo nevšečnosti. Kljub izrednim razmeram snemanja niso prekinili, z naravo so se spopadli tako tekmovalci, kot celotna ekipa.

»Tudi nam ni bilo najlažje, snemali smo na dežju, v mrazu in blatu. Težko je bilo tekmovalcem in težko je bilo snemalni ekipi, a smo se vsi junaško soočili z razmerami. Konec koncev so neurja zmeraj bila, kmetje so se jim zmeraj znali zoperstaviti in uporabiti moč narave tudi v svoj prid,« so za njena.si pojasnili v produkciji in dodali, da je vsem težko, ko spremljajo, kaj se dogaja po Sloveniji. »Upamo, da bo pomoč čim prej prišla do vseh, ki jo potrebujejo.«

prejšnji članek
Jasna iz Ljubezni na vasi: 'Našla sem sorodno dušo'
Resničnostni šovi
Jasna iz Ljubezni na vasi: 'Našla sem sorodno dušo'
naslednji članek
Whitney Houston bi praznovala 60 let
Svet slavnih
Whitney Houston bi praznovala 60 let