pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tatjana razkrinkala 'kuharja' Domna?

11. 9. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
kmetija

Tatjana, Domen foto: edit: njena.si

Tatjana je po vrnitvi domov pojasnila, kako jim je Domen predstavil svoje kuharske veščine in kaj so prav kmalu spoznali …

Domen Ofak je po prihodu na posestvu hitro pokazal, da si želi mesta v kuhinji, kjer se tudi doma rad smuka in pripravlja jedi. A njegov samozavesten odnos do dela sotekmovalke niso najbolje sprejele, novinarka Sara pa je celo ocenila, da si je Domen izbral vlogo kruharja predvsem zaradi taktike. Temu občutku pritrjuje tudi izpadla tekmovalka Tatjana Prevolšek, ki je tekom intervjuja za 24ur.com pojasnila, da jim je Domen v šovu opisal svoje profesionalne veščine, za katere pa se je kasneje izkazalo, da ne stojijo na trdnih temeljih.

»Če je Domen želel postati kuhar na kmetiji, je to v redu, ampak to, da nam je povedal, da je delal bombetke doma oziroma za svoj posel, potem pa zmesi za kruh ne znaš pripraviti, potem si res kuhar z veliko začetnico. (smeh) Ampak kdo smo mi, da bi sodili po takih stvareh? On že ve, kakšno je njegovo zasebno življenje. Saj je vsak svoje sreče kovač. Domen, samo pogumno naprej,« je taktično zaključila odgovor na vprašanje Tatjana.

Domen Ofak

Domen Ofak foto: edit: njena.si

prejšnji članek
Po ustvarjalnem letu luč sveta ugledal album 4 ASA
Svet slavnih
Po ustvarjalnem letu luč sveta ugledal album 4 ASA
naslednji članek
Znano, kdaj se prične šov Slovenija ima talent
Resničnostni šovi
Znano, kdaj se prične šov Slovenija ima talent