Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po ustvarjalnem letu luč sveta ugledal album 4 ASA

11. 9. 2023; 12.30
Avtor: V.M.
4-asa 1

4 ASA foto: Tomislav Marić

Hrvaška glasbena skupina 4 ASA je oboževalce razveselila z novim studijskim albumom, ki zveni tako posebno, da ga ne boste nehali poslušati.

Glasbene prodajne police so bogatejše za težko pričakovano dvojno ploščo, ki so jo Vlado Kalember, Jurica Pađen in Alen Islamović ob veliki pomoči Slavka Pintarića Pište na bobnih in Igorja Matkovića na klaviaturah snemali več kot leto dni.

V legendarnem zagrebškem studiu Trooly se je zbralo sedeminštirideset gostov, med njimi velika glasbena imena, pa igralci, otroški pevski zbor, godalni kvartet in več vrhunskih instrumentalistov.

Del nove glasbene zgodbe tudi Vlado Kreslin in Zoran Predin

In kdo so zveneča imena, ki sestavljajo njihovo novo glasbeno zgodbo? Husein Hasanefendić Hus, Berislav Blažević, Mia Dimšić, Boris Novković, Neno Belan, Saša Antić, Saša Lošić Loša, Denis Dumančić, Davor Gobac, Davorin Bogović, Srđan Sacher, Indira Forza, Zlatko Pejaković, Mladen Grdović, Alka Vuica, Boris Novković, sopranistki Sandra Bagarić in Marija Vidović, Ana Rucner, Godalni kvartet Rucner, največja slovenska kantavtorja Vlado Kreslin in Zoran Predin, Klinci z Ribnjaka, Klapa sv. Mihovil, zvezde folk scene Hanka Paldum, Indira Radić in Halid Muslimović, igralci Rade Šerbedžija, Frano Lasić in Branko Đurić, Dubravko Šimenc, velika instrumentalista Mario Rucner in Tomislav Goluban ter svetovno znana glasbenika Peter Soave in Danijel Vuletić, znana po sodelovanju z Lauro Pausini. Vse to so impresivna imena, ki so pripomogla k temu, da so uspešnice, kot so "Ordinary love song", "Ružica si bila", "Lutka za ball", "Moja prva ljubav", "Zora je", "Milena" in druge zvenele res posebno.

4 ASA foto: Tomislav Marić

S skrbno izbiro pesmi za vsakega gosta so trije legendarni pevci ustvarili edinstven album, ki zveni tako posebno, da ga ne boste nehali poslušati. Ob njih se je pod produkcijo celotnega albuma podpisal tudi Hrvoje Grčević.

Vse skladbe z novega albuma »4 ASA« lahko od prejšnjega tedna poslušate na pretočnih platformah, od danes naprej pa ga obvezno poiščite v glasbenih trgovinah in drugih poslovalnicah Croatia Records. Album "4 ASA" je v prodaji po ceni 13,5 evrov na vseh prodajnih mestih Croatia Records in v spletni trgovini.

4 ASA foto: Tomislav Marić

prejšnji članek
Najglasnejša Vražja zabava v mestu: Curaprox dan z Dunking Devils zatresel Maribor in poskrbel za zdrave nasmehe
Zdravje
Najglasnejša Vražja zabava v mestu: Curaprox dan z Dunking Devils zatresel Maribor in poskrbel za zdrave nasmehe
naslednji članek
Tatjana razkrinkala 'kuharja' Domna?
Resničnostni šovi
Tatjana razkrinkala 'kuharja' Domna?