stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Skrivnost Kmetije: Marcel in Klara nista neznanca?

13. 9. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Marcel in Klara

Marcel in Klara foto: edit: njena.si

Klara ima doma fanta, Marcel je samski, oba sta stopila v šov z istim ciljem, igro pa igrata z ramo ob rami. Nekateri menijo, da imata skrivno nalogo. Se poznata iz zunanjega sveta ali sta le zaveznika?

Marcel in Klara sta velika uganka za sotekmovalce. Poleg tega, da ju nemalokrat vidijo pri zasebnem pomenkovanju, si delita tudi posteljo. Žan je tako prišel na idejo, da imata morda skrivno nalogo ali pa morebiti skrivata sorodstvene vezi. »Za enkrat nama gre zelo dobro, vsi se sprašujejo, kaj sva z Marcelom,« bo v nocojšnji oddaji radovednost sotekmovalcev komentirala Klara, ki bo kljub temu, da jo vse skupaj zabava, Marcelu predlagala, da naj se prenehata skrivati.

Klara in Marcel se igrata s sotekmovalci. foto: VOYO

»Pa dajva razkriti Marcel, karte položiva na mizo, pa povejva, kje sva,« bo Klara hudomušno nagovorila zaveznika, ki pa se bo izvil iz skrivnostnih namigov in v izjavi obelodanil, da pravzaprav nimata česa skrivati. »Jaz sem bolj za to, da se igra neka igra, da je za njih neka distrakcija, da imajo kaj za razmišljati, medtem ko se pripravlja nek načrt za naprej.«

Se Klara igra tudi z Marcelom? foto: VOYO

Pa je Klara z Žanom povsem iskrena ali se tudi z njim igra tako, kot s preostalimi tekmovalci, ki so prav tako verjeli njenim zavezniškim besedam. »Ne privoščim nobenemu takšnega občutka, kot smo ga me (op. a. ostale sotekmovalke) občutile. Ker ko potegneš črto, je na koncu lobirala pri vseh, kar pomeni, da ji nismo pomenile nič,« pa bo nocoj razkrila ozadje dogajanja Tamara in zaključila, da se zaveda, da je vse skupaj igra, pa vendar se je dobro zavedati, da niso vsi brez čustev.

Tamara ne skiva razočaranja. foto: VOYO

prejšnji članek
Botri: Sinočnji prizor razkril preteklost Ivke in dedka Akrapa
Svet slavnih
Botri: Sinočnji prizor razkril preteklost Ivke in dedka Akrapa
naslednji članek
Zvezda filma Šepet metulja: Govorili so mi, da ne bo nič iz mene
Svet slavnih
Zvezda filma Šepet metulja: Govorili so mi, da ne bo nič iz mene