sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Kdo je Nejc zasebno?

30. 9. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Nejc Hočevar

Nejc Hočevar foto: edit: njena.si

Šov Kmetija je bil zanj neznanka, saj si resničnostne oddaje pred vstopom v igro ni pogledal. Kdo je pravzaprav Nejc Hočevar, ki mu člani družine niso bili naklonjeni?

Resničnostni šov Kmetija je zapustil Nejc Hočevar, ki se v igro ni prijavil sam, pač pa so na to idejo prišli njegovi prijatelji. 27-letni Ljubljančan je izziv sprejel kljub temu, da ni bil ne redni, ne priložnostni gledalec priljubljenega šova. Sobivanje z neznanci mu ni bilo najbolj naklonjeno, čeprav velja za mirno in nekonfliktno osebo, je imel namreč precej težav z odnosi v svoji družini.

Kakšen pa je Nejc v zasebnem življenju – s čim se ukvarja? Velik in pomemben del njegovega življenja je gibanje, zato ni prav nič nenavadno, da je športu sledil tudi na področju izobraževanja. Nejc je namreč dipl. športni trener, pred njim pa je še en cilj, študira namreč kineziologijo.

Nejc Hočevar foto: POP TV

»Od kar pomnim je šport del moje identitete. Gimnastika, atletika, karate, nogomet in nazadnje košarka so, poleg ostalih rekreativnih športnih dejavnosti, izoblikovali moje gibalne vzorce, čemur sem izredno hvaležen. V zadnjih letih, ob vpisu na Fakulteto za šport, se je moje zanimanje ''razširilo'' na določen aspekt osebnega izpopolnjevanja, tj. gibalna vsestranost telesa, ki jo uresničujem preko mnogo-športnosti,« se je Nejc pred časom na kratko predstavil kot eden izmed strokovnih članov Gibalne akademije mladih.

prejšnji članek
Luka Šulić četrtič postal očka
Svet slavnih
Luka Šulić četrtič postal očka
naslednji članek
Ines Erbus letos obiskala že deset držav
Svet slavnih
Ines Erbus letos obiskala že deset držav
#nasazenazenska
nasazenazenska