stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Šulić četrtič postal očka

30. 9. 2023; 08.30
Avtor: K.M.
luka sulic 1

Luka Šulič z ženo Tamaro. foto: SeR, Instagram

Glasbenik je potrdil, da sta se z ženo Tamaro razveselila četrtega otroka. Čestitamo!

Mariborski violončelist Luka Šulić, ki je zaslovel v dvojcu 2Cellos in njegova žena Tamara sta spet starša. Glasbenik je na družbenem omrežju potrdil, da se je družini pridružila druga hči, ki sta ji starša nadela prelepo ime Rosa. Četrto ženino nosečnost je Luka potrdil meseca maja na družbenem omrežju, kjer je objavil družinski videoposnetek, sestavljen z utrinkov, ki so nastali med dopustom na sanjski lokaciji. Tamarino nosečnost pa so razkrile določene fotografije, na katerih se je videl njen nosečniški trebušček. 

"Pred nekaj dnevi se je rodila najina druga hči Rosa prav tukaj v najinem domu. Ponosen na njo in mojo neverjetno ženo Tamaro ter na Vala, Hano in Lea, ki so ji izrekli zelo toplo dobrodošlico takoj, ko je prispela. Počutite se blagoslovljeno in hvaležno ter polno življenja.  Zdaj smo popolni. Z ljubeznijo, Luka," je zapisal na družbenem omrežju in ob tem objavil videoposnetek, na katerem je pokazal hčerkico. 

Luka Šulić in Tamara, ki sta se poročila leta 2017, sta sicer že starša treh otrok. Sin Val ju je razveselil poleti leta 2017, hči Hana poleti leta 2020, drugi sin Leo pa marca leta 2021. Tudi pri Rosi sta se odločila za porod na domu. 

prejšnji članek
Maja Martina Merljak ni stroga mama
Svet slavnih
Maja Martina Merljak ni stroga mama
naslednji članek
Kmetija: Kdo je Nejc zasebno?
Resničnostni šovi
Kmetija: Kdo je Nejc zasebno?
#obraziavenija
obraziavenija