stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ines Erbus letos obiskala že deset držav

29. 9. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Ines Erbus 1

Pred dnevi je obiskala studio Aktuala. foto: Aktual

Pevka obožuje potovanja. Že zelo kmalu se spet odpravlja na pot.

Ines Erbus, ki je pred kratkim praznovala 30. rojstni dan, preprosto obožuje potovanja. Zato ni presenetljivo, da je tudi svoj videospot za zadnjo uspešnico Mamiš me posnela v tujini, natančneje v Maroku. Pred njo pa je letos še nekaj potovanj. Prvo že ta vikend, saj se že v nedeljo odpravlja v še vedno vročo Španijo. "V nedeljo grem na Ibizo, sicer poslovno, saj imam redno poslovno sodelovanje, mi je pa dobro, ker še nikoli nisem bila na tem španskem otoku," nam je v pogovoru zaupala simpatična svetlolaska. 

K temu je dodala, da bo Španija že njena deseta država letos. "Bo pa to letos že deseta država, ki jo bom letos obiskala v tujini, verjetno bom pa še ene dve. Tako da sem presegla svojo normo desetih držav v enem letu. Na začetku leta sem se odločila, da bom letos vsako sekundo izkoristila za potovanja in tega se držim" še pove Ines, ki verjame, da bo na španskem otoku znanem po dobrih zabavah, čas tudi za slednje. 

Ines bo v soboto, 14. oktobra, nastopila tudi na veliki Oktoberfešti na Dolenjskem, ki bo potekala v Športni dvorani Dolenjskem. Poleg nje bodo na odru še člani zasedb Fehtarji in Zvita feltna. Pevka pa nam je ob tem zaupala, da na pravem Oktoberfestu v Münchenu še ni bila. "Niti ne pijem piva, bi pa šla že zaradi izkušnje preizkusiti, ker mora biti neverjetno." Vstopnice za Oktoberfešto na Dolenjskem si lahko zagotovite TUKAJ

prejšnji članek
Kmetija: Kdo je Nejc zasebno?
Resničnostni šovi
Kmetija: Kdo je Nejc zasebno?
naslednji članek
Hrana, ki je lahko strupena za pse in mačke
Življenjski slog
Hrana, ki je lahko strupena za pse in mačke