Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skupina NSYNC po več kot 20 letih izdala skupno pesem

29. 9. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
NSYNC

NSYNC na podelitvi MTV video glasbenih nagrad. foto: Profimedia

Trenutek, ki ga nihče ni pričakoval in trenutek, ki so ga čakale predvsem številne oboževalke.

Ameriška zasedba NSYNC je bila ustanovljena leta 1995 in je delovala do leta 2002, ko so se člani Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone in Lance Bass razšli zaradi želje po solo karierah. Največji uspeh je seveda dosegel pevec, avtor in tudi igralec Justin Timberlake, ki pa zanimivo, zadnja leta ni nastopal niti kot solist. Čeprav so večkrat izrazili željo po združitvi, pa vse do pred nekaj dni to ni bilo mogoče.

Člani so na podelitvi letošnjih MTV glasbenih nagrad namreč presenetili tako javnost kot dobitnico nagrade Taylor Swift, ko so na oder zakorakali skupaj in pevki podelili nagrado. Naslednji dan pa so potrdili, da spet ustvarjajo skupaj. Danes so tako javnosti predstavili čisto novo pesem Better Place, ki je v resnici njihova prva pesem po več kot 20 letih. Fantje so zadnji album Celebrity namreč izdali leta 2001.

Pesem je del prihajajočega filma "Trolls Band Together", oboževalci pa so delček že lahko slišali v prvem napovedniku, ki je izšel 14. septembra. Nekdanja uspešna skupina naj bi za film sicer posnela le to pesem. Justin Timberlake s franšizo risanih filmov sodeluje že vse od leta 2015, saj je svoj glas posodil liku Branch. Hkrati pa je tudi producent filmske glasbe. Za prvi del je recimo sam posnel veliko uspešnico Can't Stop the Feeling! Skupina ob tem še ni potrdila, ali nameravajo izdati še kakšno pesem, ki ne bi bila povezana s samim filmom. 

prejšnji članek
Zapeljiva Lisca
Moda&Lepota
Zapeljiva Lisca
naslednji članek
Zvezdnika serije Botri ujeta med romantičnim trenutkom
Svet slavnih
Zvezdnika serije Botri ujeta med romantičnim trenutkom