pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Tako je Marcel 16 let gradil svoje telo

25. 10. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
marcel3-1

Marcel Verbič foto: edit: njena.si

Marcel je ponosen na svoj dosežek. Kakšna pot je za njim? Preverite, kako mu je uspelo osvojiti zastavljene cilje ...

»Jaz da sem zgradil telo, kakršnega imam, sem rabil nekje, recimo 16 let. S športom sem se pričel ukvarjati že pri sedmih, osmih letih,« je pojasnil boksar Marcel Verbič, ki si tudi v izolaciji resničnostnega šova Kmetija vzame čas za vsaj osnovno izvajanje rekreativnih vaj. Kot lahko pogosto opazite, 24-letnik ob hiši ali v bližini izvaja preproste treninge, napetost pa občasno sprošča tudi z boksarskimi vajami.

Potem ko je minuli dan h gibanju vzpodbudil Davida, ki mu sicer za telovadbo ni kaj prida mar, je ocenil, da bi sotekmovalec, glede na pomanjkanje vneme, potreboval precej več časa, da bi dosegel uspeh, s kakšnim se lahko pohvali on. »Ja David … če bi on začel danes, bi mu tam do penzije uspelo postati takšen, kot sem jaz.«

Fantje se šalijo. To so prav posebne vaje za moč. foto: VOYO

In kakšne misli Marcelu pomagajo na poti do zastavljenih ciljev?

»Motivacija je tista notranja sila, ki nas žene k ukrepanju in doseganju naših ciljev. Ključno je najti tisto, kar nas navdihuje in motivira, da vztrajamo tudi v težkih časih. Disciplina, disciplina nam omogoča, da kljub težavam in oviram ostanemo osredotočeni na naše cilje. To pomeni, da moramo biti pripravljeni vložiti trud, čas in energijo v naše naloge, tudi ko nam je najtežje. Disciplina nas uči vztrajnosti in samokontrole, da ostanemo zvesti naši viziji in našim ciljem. Mindset (miselnost) je naš notranji odnos do izzivov in situacij s katerimi se srečujemo. Določa, ali bomo videli ovire kot nepremagljive, ali kot priložnst za rast. Pomembno je razviti pozitivno mišljenje, ki nas spodbuja k iskanju rešitev in preseganju ovir. Ko verjamemo vase in v svoje sposobnosti, smo pripravljeni sprejeti izzive in se učiti iz vsake izkušnje,« je na družbenem omrežju pojasnil Šentjurčan.

prejšnji članek
Petrov skok v globino: Zgodba o pokojnem igralcu razgalja obilje bolečine
Svet slavnih
Petrov skok v globino: Zgodba o pokojnem igralcu razgalja obilje bolečine
naslednji članek
Zvezdnik slovenskih serij postal očka: Prišel je dojenček!
Svet slavnih
Zvezdnik slovenskih serij postal očka: Prišel je dojenček!