Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Tim v službi ostrmel od osuplosti

18. 11. 2023; 08.00
Avtor: Vesna Meško
tim-novak

Tim Novak foto: POP TV

Kot veste, so se tekmovalci Kmetije že vrnili v svoj vsakdan. Tim se je denimo vrnil v službo, kjer pa ga je čakalo veliko presenečenje.

Snemanje resničnostnega šova Kmetija je že nekaj časa zaključeno, tekmovalci pa se privajajo na vrnitev v zunanji svet. Ker je Tim Novak večkrat omenil, da je zaposlen v domu starejših občanov, nas je zanimalo, kako so ga tam sprejeli ob vrnitvi v službo. Ali varovanci doma spremljajo Kmetijo?

»Spremljajo, spremljajo! In na polno navijajo! Ko me ni bilo, so baje gledali vsako oddajo in hodili zaradi tega pozno spat,« nam je smeje pojasnil Tim, ki je bil ob prihodu na delovno mesto naravnost osupel, saj zanj navijajo tako zaposleni, kot starostniki in njihovi svojci. »Ko sem v službi, me ustavljajo na vsakem koraku, navijajo, se hočejo fotografirati, podarjajo pa mi tudi raznorazne reči za srečo,« nam je pojasnil Tim, ki ga je še posebej ganilo, ker se je veliko oskrbovancev ob njegovem prihodu zjokalo, saj so bili presrečni, da se je vrnil in bodo znova skupaj preživljali čas.

No, Tim je nazaj in sedaj lahko veselo kramljajo o dogajanju, ki se še vedno odvija na TV ekranih. Seveda pa komentirajo tudi to, kako mu gre na posestvu. »Povedo mi, da sem sicer zelo priden in zelo delaven, ampak mogoče malce preveč zaletav,« se smeji mladi tekmovalec.

prejšnji članek
Tržni inšpektorat opozarja na porast lažnih spletnih trgovin
Svet slavnih
Tržni inšpektorat opozarja na porast lažnih spletnih trgovin
naslednji članek
Tri sestre: Bo nova turška serija tudi vas spravila v jok?
Svet slavnih
Tri sestre: Bo nova turška serija tudi vas spravila v jok?