nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Porotniki izbrali Nušo, a takšne reakcije niso pričakovali

20. 12. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
nuša-maloprav

Nuša Maloprav foto: POP TV

Nuša Maloprav si je tudi v očeh porotnikov prislužila mesto v superfinalu. Tekmovalka je po določitvi pokazala obraz, kakršnega doslej še ni delila z javnostjo.

Marljivost in dobri odnosi s tekmovalci so tudi letošnje leto obrodili sadove. Igralci desete sezone, ki so se kot porotniki vrnili na posestvo, so po tehtnem premisleku določili, da naravnost v superfinale pošljejo Nušo Maloprav. Tekom dogovorov se je zaradi Matejinega vpliva na Franca odvil preobrat, kljub temu pa so bili zadovoljni s končno odločitvijo. Mesto so namreč namenili tekmovalki, ki ji vsi privoščijo priložnost za zmago.

Pa Nuša? Slednjo je odločitev porote tako zelo presenetila, da so ob razglasitvi na plan privrela čustva iskrenega veselja in radosti: »V šoku sem. Moram malo zadihati …« Čeprav doslej globokih občutkov ni delila s sotekmovalci in kamero, pa tokrat ni zategnila zavor. Tekmovalko so namreč oblile solze, slednje pa je ganilo tudi vse pr

Nušina reakcija je ganila Matejo. foto: POP TV

isotne, zlasti Matejo, ki je ob pogledu na njeno reakcijo prav tako točila solze.

»Jaz sem dobil kar kurjo polt … Res si je zaslužila, jaz pa sem si oddahnil, ker sem jaz bil njen porotnik. Vesel sem, da mi jo je uspelo spraviti tako daleč,« je v izjavi dejal Gregor, pozitivnemu mnenju pa se je pridružila tudi Tamara, ki je dejala, da je ob pogledu na Nušine solze videla, da so sprejeli pravo odločitev. Nuši mesto v superfinalu privoščijo tudi vsi štirje tekmovalci, ki se bodo spopadli za zmago.

»Z Nušo sva imeli veliko težkih trenutkov, ki sva jih skupaj predelale, ko sva podpirali ena drugo, pa je ob tem niti enkrat nisem videla potočiti ene same kapljice solze. Tako da me je danes resnično presenetila, ko je spustila na plan vsa ta čustva. Meni je kar srce zaigralo, saj vem, kako zelo si je to želela in ji res, res privoščim,« pa je ob koncu dneva v izjavi strnila misli Patricija, ki jo v nocojšnji oddaji čaka spopad z Alenom.

Nuša Maloprav foto: POP TV

prejšnji članek
Janja Garnbret postala športnica leta in ganila z izjavo
Svet slavnih
Janja Garnbret postala športnica leta in ganila z izjavo
naslednji članek
Franc Rajšp, znan iz Kmetije, zdaj v svetu glasbe
Resničnostni šovi
Franc Rajšp, znan iz Kmetije, zdaj v svetu glasbe