pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nino Sirk na nastop pripravljala zmagovalka Talentov

18. 12. 2023; 10.00
Avtor: Vesna Meško
Nina Sirk

Nina Sirk foto: POP TV

Nina Sirk se je na finalnem nastopu prelevila v divjo pevko in gledalce razvnela z žurom pod žarometi. Poleg družine sta ji bila v največjo oporo njen fant in mentorica, ki jo javnost zelo dobro pozna.

Simpatična pevka Nina Sirk se je na finalni nastop šova Slovenija ima talent pričela pripravljati takoj po polfinalni oddaji. »Začelo se je kot nazadnje, z izbiro pesmi. Ta naloga ni bila najlažja, saj se nisem znala odločiti, katero skladbo bi raje odpela – vse so mi bile namreč všeč. Po dolgem premisleku in vajah sem se le odločila za pesem Piece Of My Heart,« pove Nina in nam prišepne, da je legendarno skladbo Janis Joplin zaradi skrbi sprva malce zavračala.

Je pa res, da pomislekov ni pestovala sama, ob sebi ima namreč ljudi, ki so ji v veliko oporo. »To so dedi in nona, mama, moj fant in moja mentorica in prijateljica Jana Šušteršič. Sicer pa me na moji poti podpira veliko ljudi,« je hvaležna Nina, ki ob prijavi na tekmovanje talentov ni pričakovala, da ji bo uspelo priti tako daleč. Zmaga bi ji sicer olajšala gradnjo kariere, a je kljub temu neizmerno vesela, da se je lahko predstavila širši javnosti.

Nina Sirk nastopa pod umetniškim imenom ÄNEN. foto: POP TV

In kaj vse doživlja, odkar je postala del šova? »Življenje se mi je definitivno zelo spremenilo. Opažam pa tudi, da me tu pa tam kdo prepozna in ustavi ter vpraša, če sem jaz ta ali pa mi čestita. Res je lepo videti, da je ljudem všeč, kar delam,« se smeji mlada primorska pevka, ki zelo rada oponaša petje petje Christine Aguilere, Shakire in Britney Spears. Ni pa prepevanje edino, kar veseli in navdihuje Sirkovo. S čim se še ukvarja? »Poleg petja zelo rada pečem razne slaščice. Takoj ko imam priložnost, bom kaj novega poskusila speči. Drugače sem pa bolj poletna oseba, rada plavam, se potapljam, hodim v naravo in na splošno preizkušam nove stvari. Pozimi pa sem bolj kot ne v hiši, če pa je čas, gremo s prijatelji za kakšno popoldne smučati ali drsati,« nam še zaupa Nina, ki proste trenutke zelo rada preživlja v družbi prijateljev.

Kaj pa ljubezen? Kot smo opazili, jo je na nastopih spremljal njen dragi fant in seveda nas je zanimalo več o njem. Nina je glede svoje ljubezni malce skrivnostna, nam je pa zaupala, da sta s fantom par dve leti in da je zagotovo eden izmed njenih največjih podpornikov. »Res sem vesela, da je tako To mi veliko pomeni. Talente doživlja približno tako kot jaz, le z drugega zornega kota. Na tej poti me podpira in všeč mu je, da ostajam zvesta sebi, da uživam in delam to kar me veseli,« je naš klepet zaključila Nina.

prejšnji članek
Peka z otroki: vesele, praznične učne urice v kuhinji
Kulinarika
Peka z otroki: vesele, praznične učne urice v kuhinji
naslednji članek
Presenetljiv odziv po koncu letošnjih Talentov
Svet slavnih
Presenetljiv odziv po koncu letošnjih Talentov
#obraziavenija
obraziavenija