sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Presenečenje: Ozadje Timove ambicioznosti

21. 12. 2023; 07.00
Avtor: Vesna Meško
tim-novak

Tim Novak foto: POP TV

Čeprav se je zdelo, da Tim Novak pred kamerami ustvarja predstavo za javnost, pa je ozadje njegovega truda precej drugačno. Mladi tekmovalec ni pričakoval, da bo že na začetku igre spremenil načrte, zaupal pa nam je tudi zanimivost iz domačega sveta, o kateri doslej še ni govoril.

Bitko za glavno nagrado v 10. sezoni resničnostnega šova Kmetija je zapustil tudi najbolj ambiciozni tekmovalec Tim Novak. Pred odhodom je Žanu in tekmovalcem namenil iskren govor, tekom katerega je izrazil priznanje, da si je soborec zaradi dobljenih bitk in truda bolj zaslužil priložnosti za superfinale. Gledalci ste 22-letnku večkrat očitali samohvalo in samozavestno držo, kljub njegovi mladostniški vihravosti pa smo ga tekom celotne sezone vzljubili. Kakšne občutke je v resnici nosil s seboj po posestvu, pa si lahko preberete v spodnjem klepetu …

Tim in Žan po dvoboju foto: POP TV

Tim, v svojo zmago si močno verjel in se za doseganje tega cilja tudi zelo trudi. Marljiv si bil pri delovnih nalogah, hkrati pa si budno spremljal dogajanje na posestvu in snoval taktične korake. Kako gledaš na vse skupaj, in ali ti je žal, da si v vse to vložil toliko truda?

Ja, res je, da sem bil eden izmed največjih taktizerjev in da sem doprinesel k opravljanju tedenskih nalog, ampak se na žalost na koncu ni izšlo po mojih izračunih. Kljub temu ne bi spremenil ničesar, kar se tiče tega. Do zmage namreč prideš samo s taktiko ter pridnim delom. Ves ta trud, ki sem ga vlagal v to, pa ni bil namenjen gledalcem ali komurkoli tam, ampak meni osebno. Sam sebi sem namreč želel dokazati, da zmorem delati več kot ostali, zato da bom več, kot vsi ostali.

No, si pa prišel domov bogatejši za izkušnje - tako na področju kmečkega življenja, kot raznolikih odnosov. Katero od izkušenj boš najbolj cenil, pa četudi ni bila prijetna?

Najbolj bom seveda cenil hrano in kmečko delo, saj šele zdaj vidim, kako težko je bilo včasih življenje na kmetiji in kako veseli smo lahko, da imamo v sedanjem življenju takse privilegije.  

Tim prvi dan šova Kmetija. foto: VOYO

Spomnim se, kako si v predstavitvenem videu povedal, da si se prišel igrati in da nameravaš z ženskami splesti prijateljski odnos, potem pa jih pospremiti iz igre. Je bilo potem, ko si sotekmovalce spoznal tudi na osebni ravni, še vedno vse skupaj le igra?

Glede moje začetne taktike lahko povem, da sem sem bil sprva odločen, da se ne bom z nikomer zapletal v čustvene odnose, potem pa se je zgodilo ravno obratno. Z vijolično družino smo namreč ustvarili tako močne prijateljske vezi, kakršne po mojem mnenju niso še v nobeni sezoni Kmetije doslej.

Kako pa si začrtal mejo med igro in odnosi? Kljub prijateljskim vezem je bilo namreč prisotno tudi pretvarjanje …

Mejo med odnosi in igro sem takoj potegnil. O tem sem tudi javno govoril pred vsemi – eno je igra, nekaj povsem drugega pa osebna raven, na katero se nisem nikoli spuščal. Če pa mi je kateri od tekmovalcev zameril moje taktiziranje, kot na primer David, pa tudi prav. Ne bom se sekiral, če človek ne zna ločiti igre in osebne ravni. 

Česa o tebi sotekmovalci in gledalci še ne vedo? Kaj je takšnega, da bi se ti zdelo zanimivo izpostaviti?

Mislim, da gledalci o meni že zelo veliko vedo, saj zelo rad govorim o sebi. Je pa res še ena stvar, ki pa ljudem ni tako znana. Vsi vedo, da sem po poklicu zdravstveni tehnik, a poleg tega se ukvarjam tudi z izdelavo piersingov. Kmalu se bom podal tudi na pot ustvarjanja tatujev.

Tim Novak se je moral posloviti tik pred ciljem. foto: POP TV

prejšnji članek
Botri: Gledalci razočarani nad Jankom
Svet slavnih
Botri: Gledalci razočarani nad Jankom
naslednji članek
Član Modrijanov je spet postal očka
Svet slavnih
Član Modrijanov je spet postal očka