Konoplja
Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo z umetnimi kemikalijami

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Alen neprijetno presenečen: Očitki glede hrane niso bili pošteni

25. 12. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
alen-ploj, kmetija

Alen Ploj je vesel za izkušnjo v resničnostnem šovu Kmetija. foto: POP TV

Alenu Ploju se niti sanjalo ni, da ga sotekmovalci ogovarjajo zaradi pogostega uživanja hrane. Kakšna je njegova plat zgodbe?

Kar nekaj tekmovalcev letošnje sezone šova Kmetija se je večkrat pritoževalo nad prehranjevanjem osebnega trenerja Alena Ploja. Slednjemu so v medsebojnih pogovorih in izjavami pred reporterji očitali, da zaradi veganstva jèveč in pogosteje kot ostali.

»Teh izjav zares nisem pričakoval! Nisem imel občutka, da bi temu bilo tako in nikoli mi nihče tega ni povedal ali očital v obraz,« nam je priznal Alen in se nato dotaknil razlage svojega načina prehranjevanja doma in na posestvu.

»Na eni strani sem kot športnik od zmeraj navajen jesti veliko, saj mi je pomembno, da moje telo dobi potrebna hranila in na drugi strani kot vegan, sem v tem okolju imel na izbiro manj in nižje kalorična živila, kot ostali, zato je moje telo potrebovalo količinsko nekoliko več hrane. Morda je komu vzbudilo tak občutek, ker sem za sebe zmeraj kuhal sam. Včasih sem jedel pred, včasih za ostalimi, bil pa sem prisoten v kuhinji tudi takrat, ko so jedli sotekmovalci. Medtem ko so nekateri dali prednost tobaku, je bila moja prioriteta nahraniti svoje telo in menim, da v nobenem primeru ti očitki niso bili pošteni,« je sklenil Alen.

prejšnji članek
Švedska pošta že več kot stoletje zbira pisma Božičku
Svet slavnih
Švedska pošta že več kot stoletje zbira pisma Božičku
naslednji članek
Serijo Botri zaznamovala šokantna smrt
Svet slavnih
Serijo Botri zaznamovala šokantna smrt