podgana
Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo podgane

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Timova druga plat: Izdeluje piersinge in tatuje

24. 12. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
tim-novak

Tim Novak foto: POP TV

Na posestvu ni dajal občutka, da ga kaj takega zanima, sedaj pa je presenetil z razkritjem zanimivosti, ki je gledalcem neznana.

Da je Tim Novak zdravstveni tehnik, ki je zaposlen v domu starejših občanov Polzela, gledalci resničnostnega šova Kmetija prav dobro veste. Precej manj ljudi pa ve, da goji 23-letnik veliko zanimanja za izdelavo pearsingov in tatujev. Se vam to zdi nenavadno, glede na to, da sam nima ne tetovaže, ne prebodenega dela telesa? No, pravzaprav ima Tim malce drugačen, a precej velik razlog, doma imajo namreč tattoo in piercing studio.

"Zanimanje za tattooje me je navdušilo zaradi mojega očeta, saj že deset let tetovira v domačem salonu. Ker pa gre res za zelo zahtevno dejavnost, za enkrat tetoviram samo znance oz. prijatelje," nam je pojasnil Tim in razložil, da se je tudi za izdelavo piersingov pričel zanimati zaradi očeta.

"Oče je začel s to storitvijo, potem pa sem jaz to delo počasi prevzel. Tako sedaj on izdeluje tatuje, jaz piersinge," razloži in dodaja, da mu je všeč oboje, čeprav ga kdaj preseneti izbor lokacije na telesu, ki jo ljudje želijo prebosti.

Tim tako razvija svojo umetniško žilico, pri osvajanju novih znanj in dosežkov pa se opira predvsem na očetove besede, ki so ga spremljale tudi na Kmetiji. "Ati me je vedno učil, da če hočem biti več kot drugi, moram delati več kot drugi."

prejšnji članek
Kapa za vse: Sedaj si lahko tudi vi ogledate prvi slovenski božični film!
Kultura
Kapa za vse: Sedaj si lahko tudi vi ogledate prvi slovenski božični film!
naslednji članek
Voditeljica prebledela ob srečanju s pitonom
Svet slavnih
Voditeljica prebledela ob srečanju s pitonom
#nasazenazenska
nasazenazenska