pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica prebledela ob srečanju s pitonom

23. 12. 2023; 09.00
Avtor: B.M./ revija Lady
suzana kozel

Suzana Kozel foto: Osebni arhiv

Suzana Kozel, voditeljica oddaje Jutro na Planetu, je v živo pred kamerami premagovala strah. V studiu so namreč imeli eksotične živali, med njimi tudi pitona.

»Urednica oddaje Anja Rošič me je več kot teden dni pripravljala na prihod nenavadnih hišnih ljubljenčkov v naš studio, a to ne pomeni, da sem se zaradi tega počutila bolje, saj so me preganjale celo nočne more o pitonu, ki se mi z vso močjo ovije okoli roke in me stisne. Zato je bilo jasno, da bom trepetala pred obiskom burmanskega pitona,« pove Suzana, ki je prebledela od strahu, ko je izvedela, da tehta le polovico manj kot ona in da je le deset centimetrov manjši od nje. »Ko sem izvedela, da Granitka, kot jo ljubkovalno kliče njen lastnik, ni jedla že ves mesec, sem vedela, da sem se pravilno odločila. Kačjo kraljico sem z veseljem prepustila kolegu Igorju, ki jo je med pogovorom ves čas ljubkoval v naročju, medtem ko sem se sama čudila drugim, prav tako eksotičnim hišnim ljubljenčkom, opazovala tipalke in številne noge ogromnih ščurkov, ki so lezli po moji roki.«

Nato pa je prišel trenutek resnice, ko se je strah spremenil v pogum. Ob spodbujanju vztrajnih sodelavcev je le privolila, da se piton ovije okoli njenih ramen. »Ogromna kača je bila težka, njena koža pa hladna, toda ugotovila sem, da ni tako strašna. No, do trenutka, ko sva si zazrli v oči, takrat sem začutila mogočnost kačje kraljice,« razloži voditeljica. Kljub temu pa njen strah pred kačami ni izginil.

Suzana Kozel

Suzana Kozel foto: Arhiv Lady

prejšnji članek
Timova druga plat: Izdeluje piersinge in tatuje
Resničnostni šovi
Timova druga plat: Izdeluje piersinge in tatuje
naslednji članek
Čudovita babica Vlasta Nussdorfer
Svet slavnih
Čudovita babica Vlasta Nussdorfer