stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Komentatorji žaljivi in brez usmiljena

11. 4. 2017; 08.30
Avtor: K.M.
elena korovina

foto: POP TV

Bi morali ljudje na družbenih omrežjih paziti na svoje besede?

S sodelovanjem v resničnostnih šovih ali resničnostih oddajah pride tudi do pozitivnih in negativnih odzivov na družbenih omrežjih. S tem pa se morajo soočati tudi sodelujoči v oddaji Ljubezen po domače. Kljub prepoznavnosti v javnosti, pa so si nekateri samooklicani komentatorji dovolili preveč. 

''Ali sada (zdaj, op. a) res ne gre brez bivših južnjakinj in Rusinj oziroma Ukrajink. Pravi 'na svetu imam najraje svoja dva otroka' ona pa za 11 tednov v kur***ijo, jaz to ne razumem, kakšna mati je to,'' je na facebooku zapisala očitno napadalna Katarina Nemec. Komentar pa je letel na Emo Begulić, ki se bori za Tomaževo naklonjenost in predvsem na Eleno Korovina, ki svojo ljubezen išče pri slovenskemu kavboju, Dragu Kraševcu.  Z njo pa se je na še bolj žaljiv in nestrpen način strinjal Brane, ki je zapisal: ''Res ne gre, ker rabijo odslužene kur****ne.''

Žaljivim komentarjem pa se je zapostavila Tjaša Levstek, ki se je na kmetiji pridružila Janiju Zorcu. ''Kakšnih 11 tednov ljudje? Dejte brzdejte svoje besede,'' je zapisala v komentar in s tem poudarila, da snemanje niti slučajno ni trajalo 11 tednov, ter da spletno nasilje in žaljenje nikakor nista primerna. 

V oddaji pa je kar močno prisotno tudi ljubosumje. Katero dekle je snemanje zapustilo, zaradi premočne žalosti? Preverite tukaj!

prejšnji članek
Sramotili so jo zaradi telesa, ona se počuti odlično
Svet slavnih
Sramotili so jo zaradi telesa, ona se počuti odlično
naslednji članek
Sina Uroša Slaka ne zanima, da sta starša na televiziji
Svet slavnih
Sina Uroša Slaka ne zanima, da sta starša na televiziji