GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sramotili so jo zaradi telesa, ona se počuti odlično

11. 4. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Amy Schumer

foto: Profimedia

Komedijantka Amy Schumer se je postavila po robu vsem verbalnim napadalcem.

Komedijantka in igralka Amy Schumer  ni poznana po svoji postavi manekenke, a se svojega telesa zaradi tega zagotovo ne sramuje. Za majsko številko revije InStyle je tako pozirala v enodelnih belih kopalkah, ta poteza pa je sprožila mešane odzive. 

Amy je za naslovno zgodbo omenjene revije pozirala za fotografa Carterja Smitha, skupaj pa sta posnela tudi kar nekaj fotografij v bazenu. Ena izmed njih je bila izbrana tudi za naslovnico. Potem, ko so na uradnih kanalih napovedali številko, pa so se pod objavami pojavili številni komentarji. Vsi (seveda) niso bili pozitivni. 

''Kraljica komedije Amy Schumer je naredilja 'pljusk' na naslovnici naše majske lepotne številke. Potopila se je,'' so na instagramu zapisali na uradni strani številke. Čeprav je večina ljudi njihovo odločitev, da na naslovnici predstavijo realno žensko, pohvalila, pa so se našli tudi takšni, ki jih njihova odločitev moti. Najbolj odmevni in žaljiv komentar je zapisala modna oblikovalka kopalk in dresov za umetnostno drsanje, Dana Duggan, ki je s svojega službenega profila zapisala: ''Dajte no. Niste mogli najti nikogar boljšega za to naslovnico? Kar vsak ne bi smel biti v kopalkah.'' Komentar pa je zaključila z znakom za bruhanje. Zaradi tega komentarja so se na modno oblikovalko spravili številni oboževalci Schumerjeve in ljudje, ki jih dejanske žalitve na splošno motijo. Na svoj način pa se je odzvala tudi igralka. Na svojem instagramu je objavila serijo fotografij na katerih uživa v vodnih aktivnostih, se v kopalkah sprehaja po plaži in se s prijatelji vozi s čolnom. Vse skupaj pa je zaključila s sporočilom: ''Počutim se odlično. Noben sovražnik se ne more j***** z mojim izvorom.''

prejšnji članek
Isaac Palma ženi javno izkazoval ljubezen
Resničnostni šovi
Isaac Palma ženi javno izkazoval ljubezen
naslednji članek
Ljubezen po domače: Komentatorji žaljivi in brez usmiljena
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Komentatorji žaljivi in brez usmiljena