stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tamara in Renato: Na skrivaj sta se poročila

4. 2. 2019; 07.00
Avtor: Vesna M
pred oltarjem

Poroka foto: Osebni arhiv

Minuli teden se je šepetalo, da se Renato in Tamara pripravljata na poroko. Nihče ni niti pomislil, da se je slednja pod budnim očesom kamere že odvila …

Zvezdi druge sezone šova Ljubezen po domače, Tamara in Renato, sta dahnila usodni da. No, a ne še povsem zares, tista prava poroka se namreč obeta v poletnih mesecih. Parček se je do cvetličnega oltarja sprehodil tekom snemanja promocijskega videospota za prihajajočo tretjo sezono oddaje, ki bo poskušala združiti hrepeneča srca novih kandidatov. Skozi video zgodbo nas bo popeljala ljubezenska pesem Mance Špik in Isaaca Palme, ki bosta uvod v oddajo začinila s tematsko melodijo.

Skrivnost poročne obleke je razkrita. foto: Osebni arhiv

In kako sta se ob tem počutila zaljubljenca? "Sodelovati z Manco in Isaacom je super. Oba sta zelo simpatična," pokima Tamara, ki prekipeva od pozitivnih vtisov. "Snemanje videospota je bilo fenomenalno, enkratno. Zelo sem ponosna in vesela, da sem oz. da sva bila lahko del tega. Še posebej je bilo to všeč meni, ker sem si vedno želela nastopati v videospotih. Upam, da bo to kakšna 'vstopnica' za naprej. Še posebej pa sem ponosna prav zaradi tega, ker gre za promocijski spot nove sezone oddaje Ljubezen po domače, ki je zelo velik projekt. Nikoli si ne bi niti upala pomisliti, da bova del tega," je za njena.si pojasnila Tamara in dodala, da se je zlasti razveselila tega, da sta v videospotu sodelovala tudi njena starša , Igor in Silvija. "Ati in mami sta bila povabila zelo vesela."

Tamara in Renato sta tako imela v minulih dneh priložnost okusiti vsaj delček občutkov, ki ju čakajo čez nekaj mesecev. Izkušnja je bila za oba zanimiva, se pa kakopak zavedata, da se prave poroke razlikujejo od snemanja videospota. "Občutki so mešani, vsekakor pa pozitivni. Vse se je dogajalo zelo hitro in malo drugače, tako, da ni kaj veliko podobno tisti ta pravi poroki, vsaj mislim tako," še za konec pojasni lepa temnolaska.

'Sodelovati z Isaacom in Manco je bilo super.'

'Sodelovati z Isaacom in Manco je bilo super.' foto: Osebni arhiv

Tamara z očetom Igorjem.

Tamara z očetom Igorjem. foto: Osebni arhiv

Tamara z mamo Silvijo.

Tamara z mamo Silvijo. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Trkaj doživel mladostniške sanje
Svet slavnih
Trkaj doživel mladostniške sanje
naslednji članek
Dnevni horoskop: Soočite se s preteklostjo
Horoskop
Dnevni horoskop: Soočite se s preteklostjo
#nasazenazenska
nasazenazenska