franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trkaj doživel mladostniške sanje

4. 2. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
trkaj3

Rok Terkaj foto: Revija Zvezde

Trkaj je doživel mladostniške sanje, ki so ga ponesle nazaj v rana leta, ko je kot najstnik preigraval žogo na košarkaškem parketu.

Danes Roka Terkaja poznamo kot priljubljenega slovenskega raperja in tekstopisca. A še preden je pri 17-ih letih stopil na pot glasbenega preigravanja z besedami, mu je kri po žilah poganjala strast do košarke. Njegov veliki idol je bil Jure Zdovc, eden najuspešnejših košarkarjev, ki ga je imel Trkaj minuli vikend čast spoznati v vlogi trenerja. Udeležil se je namreč dobrodelne tekme, kjer je poleg pozitivne note dogodka uresničil še svoje mladostniške sanje.

"Preden sem začel z rapom, sem bil obseden z basketom in Jure Zdovc je bil en od mojih idolov. Danes smo igrali dobrodelno tekmo, Jure je bil trener naše ekipe Zvezd. In to je tak feeling, ki se ga ne da opisat, nekak doživiš mladostniške sanje, ko pogledaš na klop in te trenira legenda. Pa se k si MVP tekme, eh, ni besed. Rad mam ta šport najbolj, hvala Andrej Sladič za izvedbo in cela ekipa naših in vaših," je Rok obeležil občutke na družabnem omrežju ...

prejšnji članek
Luka Šulić takole razkril spol otroka
Svet slavnih
Luka Šulić takole razkril spol otroka
naslednji članek
Tamara in Renato: Na skrivaj sta se poročila
Resničnostni šovi
Tamara in Renato: Na skrivaj sta se poročila