901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Obubožanemu Boštjanu se je po šovu sesulo življenje

7. 1. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
boštjan-melanšek, ljubezen-po-domače

Boštjan Melanšek foto: POP TV

Udeležba v televizijskem šovu ima lahko tudi neprijetne posledice. Slednje je na lastni koži okusil Boštjan Melanšek, ki je sprva ostal brez službe, nato pa ga je resna situacija pahnila v kruto bitko za preživetje.

Blišč televizijskih kamer ni trajal dolgo. Medtem ko se je zdela Boštjanju Melanšku udeležba v šovu Ljubezen po domače lepa priložnost za iskanje ljubezni, se mu še sanjalo ni, da bi se mu lahko zaradi nastopa na televiziji življenje sesulo kot hišica iz kart. Ko so kamere ugasnile, se je namreč pričela odvijati kalvarija, ki traja še danes …

»Ker sem šel v oddajo, je to šlo v nos nekomu izmed zaposlenih, kjer sem opravljal službo. Tako sem ostal brez dela, posledično pa skoraj pristal na cesti pod milim nebom,« nam je zaupal Boštjan in pojasnil, da so sledili meseci, ko ni imel niti za hrano. Slednje ga je povsem dotolklo, saj zaradi lakote ni bil sposoben opravljati fizičnega dela.

Boštjan Melanšek se je od snemanja šova precej spremenil. foto: Osebni arhiv

Hrano iskal po smeteh

»V okolici Velenja sem dobil delo pri konjerejcu, tri dni sem delal v hlevu brez hrane, potem preprosto nisem več zmogel. Najbolj me boli, ker sem bil obsojen, da se mi ne ljubi delati, resnica pa je, da za fizično delo človek potrebuje energijo … To je stiska, ki je neempatični ljudje ne razumejo. In kot da ni bilo že dovolj hudo, za opravljeno delo nisem prejel plačila,« se spominja težkega obdobja Boštjan in grenko pripomni, da je bil v tistem času tako zelo lačen, da je iskal hrano po smeteh.

»Sedaj sem prijavljen na Zavodu za zaposlovanje, medtem sem naredil tečaj za varnostnika, čaka me le še končni izpit. Upam, da se zadeve kmalu uredijo, ker si zelo želim delati kot varnostnik. Delal bi tudi kot varilec, to me zelo veseli. Rad bi, da mi končno posije sonce. Čeprav je bilo veliko hudega, ostajam pozitivna oseba in grem z dvignjeno glavo naprej,« nam še pove v klepetu in doda, da ga je minulo obdobje utrdilo do te mere, da mu ni več mar za mnenja drugih ljudi.

Še vedno samski Boštjan rad zaigra na harmoniko. foto: Osebni arhiv

»Zavedam se, da tudi jaz nisem popoln, ampak nikoli pa ne sodim in obsojam drugih ljudi. Vedno priznam svoje napake, na prste pa lahko preštejem ljudi, ki mi lahko danes pogledajo v oči,« je zaključil Boštjan, ki trenutno nesebično pomaga pri velenjskih prostovoljcih, nasmeh na lica pa si skuša zvabiti z igranjem na diatonično harmoniko in trdno vero, da bo kmalu tudi zanj posijalo sonce.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Tiha Dragana z lažjo v šov
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Tiha Dragana z lažjo v šov
naslednji članek
Horoskop: Vas obremenjujejo čustva bližnjih?
Horoskop
Horoskop: Vas obremenjujejo čustva bližnjih?