nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Tako jo je gledalka zagodla ustvarjalcem šova

21. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
boštjan-kulovic, ljubezen-po-domače

Boštjan Kulovic foto: POP TV

Boštjan je zavrnil pisma in odstopil od sodelovanja v oddaji, ker ga je po videni predstavitvi že osvojilo neznano dekle. A kot se je izkazalo, Boštjana na izbrani poti ni čakala družinska sreča, neznanka je namreč na prvo mesto postavila kariero.

Boštjana Kulovica so po prijavi ustvarjalci izbrali za enega izmed novih kandidatov šova Ljubezen po domače. Produkcija je posnela predstavitev na podlagi katere so se zanj lahko prijavila zainteresirana dekleta, ki bi se bila pripravljena v bitki za njegovo srce podati pred kamere. A ves trud je bil zaman.

BOŠTJAN KULOVIC, Novo mesto foto: POP TV

Ena izmed deklet je namreč produkcijo prehitela, navezala stik z Boštjanom in osvojila njegovo srce. 31-letnik, ki se je v šov prijavil z iskrenim namenom, da bi našel dekle za resno razmerje, je tako voditeljico osupnil z zavrnitvijo pisem in priznanjem, da je že našel srečo v ljubezni.

Prejemnik številnih pisem deklet, ki so se bila zanj pripravljena boriti, pa je kot kaže izbral napačno pot. Potem ko je zavrnil sodelovanje v oddaji, se mu želja po sreči v ljubezni ni izpolnila, saj je po poročanju portala 24ur neznano dekle na prvo mesto postavilo kariero. Znova samski Boštjan upanja v ljubezen seveda ni izgubil – kdo ve, morda pa kmalu spozna sorodno dušo, ki si tako kot on želi ustvariti družino.

Boštjan Kulovic

Boštjan Kulovic foto: POP TV

prejšnji članek
Bine Volčič navdušen nad preobratom v kuhinji: Bravo mladina!
Resničnostni šovi
Bine Volčič navdušen nad preobratom v kuhinji: Bravo mladina!
naslednji članek
Kako vzdrževati zdravo telesno težo
Zdravje
Kako vzdrževati zdravo telesno težo