nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Rasema: Blokirati sem morala že več kot 7.000 moških

24. 3. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
rasema-begulić

Rasema Begulić foto: POP TV

Rasema Begulić si s svojim nastopom v šovu Ljubezen po domače ni naredila ravno usluge. Med gledalci je namreč veliko moških, ki javno ne bi priznali niti tega, da gledajo oddajo, medtem ko ji na skrivaj pišejo vulgarna sporočila …

Rasema je upokojenka, ki zelo rada kuha in skrbi za red v domu, je pa res, da ji monotono življenje ni ravno pisano na kožo. Ker je zelo odprte narave in se rada šali, je bil že prvi skok pred kamere kot naročen, da nekoliko prevetri svoj svet, naredi nekaj drznega in se prepriča, kako poteka iskanje ljubezni pred resničnostno kamero. No, ljubezni v šovu za enkrat še ni našla, ima pa zaradi lika ljubiteljice posteljnih radosti, ki ga je ustvarila v oddaji, nemalo snubcev. Žal ne takšnih, kot bi si želela.

»Vem, da je problem v meni, a želim si kvalitetnega razmerja, ne samo seksa. Zadnja leta se mi vulgarno ponujajo stari in mladi moški. Zaradi neprimernih sporočil sem jih blokirala že 7.506. Vsi mi pišejo vprašanja, če sem za seks, potem jih zanima, če živim sama in če imam svoje stanovanje. Najbolj bi jim pasalo, da pridejo na seks in hrano, pa da ne zapravijo niti enega evra. Niti eden od vseh teh moških ni nastopil na spodoben način. 'Niti enega ni, ki mi rekel: Ema, všeč si mi, greva na kosilo ali večerjo, da se bolje spoznava.' Zato sem raje sama, takšnih oseb ne potrebujem v svojem življenju,« je odločna Rasema, na kateri komentatorji radi brusijo jezik. A medtem ko je javno deležna zgražanja zaradi svojega vedenja v šovu, se ji zdi zlasti zanimivo to, koliko gledalcev ji na skrivaj piše in izraža svoje fantazije.

Rasema Begulić

Rasema Begulić foto: POP TV

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Ali Kate res ne zna kuhati?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Ali Kate res ne zna kuhati?
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Sanela o predlogu, ki je zanetil spor
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Sanela o predlogu, ki je zanetil spor
#nasazenazenska
nasazenazenska