nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Sanela o predlogu, ki je zanetil spor

24. 3. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Sanela Kšela

Sanela Kšela foto: Planet TV

V oddaji Poroka na prvi pogled sta Sanela in Andraž omenila resen spor, ki ga kamere niso posnele. O tem, kaj se je dogajalo, je najprej spregovoril Andraž, sedaj pa svojo plat zgodbe predstavlja tudi Sanela.

Vsaka zgodba ima dve plati in tudi Sanela Kšela je pestro dogajanje pri kosilu doživela na svoj način, ki ga sedaj želi predstaviti javnosti. Kot nam je zaupala, sta z Andražem zelo hitro pričela spoznavati, kako različna sta njuna svetova. Ko pa je 28-letnica o tem odkrito spregovorila in podala predlog za spremembo, se je zapletlo in nepričakovano počilo …

S tem bodo vaša oblačila dlje časa ostala lepa!
Preverite tukaj >>KLIKNITE<<

Sanela Kšela foto: Planet TV

»Pri kosilu sva se pogovarjala o različnih temah in videla, da imava različne poglede na svet. Nato sem Andražu povedala, da sem si napisala seznam, kaj si želim pri partnerju, vendar večine, na podlagi do sedaj videnega, ne izpolnjuje. Zaradi slednjega in ker sva se odločila nadaljevati iz nule, sem mu rekla, da bi vsaj za določen čas želela spati v svoji sobi ali vsaj v svoji postelji. Nato se je začelo,« je dogajanje pred sporom opisala Sanela in nadaljevala, da se je na njen predlog Andraž odzval jezno in žaljivo, kar jo je tako šokiralo, da se je tudi sama odzvala z obrambnim mehanizmom, pri čemer pa si ni dovolila, da bi uporabila visok ton in podobne besede.

Andraž Uhan foto: Planet TV

In kaj je sledilo po sporu? Sta kasneje, ko sta se pomirila, razčistila nesoglasja? »Po tem izbruhu je vstal od mize in odšel. Zatem sem naredila dva koraka nazaj. Kako le ne bi, če mi je namenil takšne besede? Ko sva se naslednji dan pogovorila, sem mu rekla, da mi ni bil všeč njegov ton in besede, ki jih je uporabil. Da menim, da te besede niso primerne, da povemo nekomu, da nam ni všeč in da jih enostavno ne morem sprejemati v mojem življenju. Oba sva se za svoj del spora opravičila in nato začela od začetka,« je svojo plat zgodbe razložila Sanela in dodala, da se je v eksperiment podala popolnoma odprtih misli, pri čemer je bila pripravljena skoraj na vse.

Andraž in Sanela foto: edit: njena.si

prejšnji članek
Rasema: Blokirati sem morala že več kot 7.000 moških
Resničnostni šovi
Rasema: Blokirati sem morala že več kot 7.000 moških
naslednji članek
Horoskop: Opuščajte preteklost korak za korakom
Horoskop
Horoskop: Opuščajte preteklost korak za korakom