Resničnostni šovi
 

Smilja iz šova Ljubezen na vasi: Mož mi ni dovolil delati

10. 7. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
smilja-livančić

Smilja Livančić foto: RTL

Mama štirih otrok ima za seboj dva zakona. Po prvi ločitvi so jo čakale velike spremembe - po udobnem življenju si je služila kruh kot čistilka.

Smilja Livančić je kandidatka hrvaškega šova Ljubezen na vasi. V 16. sezono je vstopila kot zlato dekle, potem ko je kmet Branko Jurković izrazil željo, da bi jo spoznal. Smilja namreč ni neznanka, Branko jo je spremljal v 15. sezoni, kjer mu je bila tako zelo všeč, da jo ni pozabil niti tedaj, ko se je oddaja poslovila s TV ekranov. A kdo je pravzaprav 56-letna Hrvatica?

Smilja Livančić in Branko Jurković foto: RTL

Smilja je svoje življenje preživela v krogu družine. Poročila se je dvakrat in štirikrat postala mati. Iz prvega zakona ima dve hčerki in sina, v drugem zakonskem razmerju pa se je razveselila še enega dečka. Družba otrok jo osrečuje, z njimi je bila obdana vse od malih nog, saj je odraščala v veliki, desetčlanski družini. Ker od nekdaj rada varuje otroke, si je želela, da bi lahko delala v vrtcu. V predstavitvenem klepetu je razložila, da je bilo njeno življenje pred leti precej drugačno.

»V času trajanja prvega zakona nisem veliko delala, saj mi mož ni dovolil. V službo sem šla šele po razvezi.« Smiljo so tako po ločitvi čakale velike spremembe. Iz manjšega naselja se je preselila v Zagreb, kjer opravljala delo čistilke, službo pa si je našla tudi v različnih obratih tekstilne industrije. »Šla sem s trebuhom za kruhom.«

Smilja obožuje otroke. foto: RTL

Smilja Livančić foto: RTL

prejšnji članek
Tanja Žagar po samoohranitveni operaciji
Svet slavnih
Tanja Žagar po samoohranitveni operaciji
naslednji članek
Pot do pravega orgazma
Odnosi
Pot do pravega orgazma

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.