vročina 2023, vodnjak, otrok, voda
Svet24.si

Liter vode iz pipe je do tisočkrat cenejši od ustekleničene vode

1708511248-20240221105723-cr3a2893-1708511147678
Necenzurirano

SDS dela preiskovalno komisijo, v kateri bo srečala samo sebe

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa Mastnaka

1. 7. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
jožef m

Jožef Msstnak foto: RTL

Ustvarjalci oddaje Ljubezen na vasi so slovenskemu kandidatu predstavili tri ženske, stare 28, 50 in 62 let.

Kot že veste, 51-letni Jožef Mastnak sodeluje v hrvaški romantični oddaji Ljubezen na vasi, ki so jo v teh dneh pričeli predvajati na POP TV. Čeprav Slovenec ni prejel dovolj pisem za sodelovanje v oddaji, so mu ustvarjalci šova prišli na proti po drugi poti. Kot boste videli v nadaljevanju, so mu predstavili tri ženske, Amro, Marijo in Azro.

28-letna Amra foto: RTL

Amra: »Še vedno verjamem v ljubezen«

28-letna Amra je mlada mamica, ima sinka, za seboj pa neuspešen zakon, v katerega je prehitro zajadrala, danes pa je predvsem vesela, da je to obdobje minilo.

»Po naravi nisem tip ženske, ki se hitro zaljublja ... Pri moškem mi je pomembno, da ima svojo fizično stabilnost, svoj moški karakter. Moškemu, ki bo z menoj, lahko nudim svojo lepoto, zelo lep odnos z njim , zanj bom skrbela, da bo vedno videti kot gospod, skrbela pa bom tudi za njegovo hišo,« je za RTL pojasnila Amra.

62-letna motoristka Marija foto: RTL

Motoristka Marija

Marija je motoristka iz Gradca, ki ni imela sreče pri kandidatu, za katerega se je prijavila v šov. Danes upokojena 62-letnica je nekoč opravljala delo varnostnice. »Vedno sem bila ostrega jezika, povem, kar mislim, neposredno, laži pa ne prenašam,« pravi.

50-letna Azra iz Tuzle foto: RTL

Kreativka Azra

50-letna Azra iz Tuzle je kandidatka, ki se je prijavila v šov zaradi Jožefa. Za seboj ima sedemletni zakon, poslovno pa se ukvarja z izdelavo dekoracij za poroke. »Pred nekaj leti sem gledala oddajo 'Ljubezen na vasi', zato sem pomislila, da bi se prijavila in preskusila srečo – morda pa bom po tej poti našla ljubezen, prijateljstvo, družbo in se hkrati dobro zabavala,« je pojasnila Azra, ki je samska že dolgih 24 let. »K Jožefu sem se prijavila, ker je prijazen, tih, zadržan.«

prejšnji članek
Iskrena Tanja Žagar razkrila, da je zbolela za rakom
Svet slavnih
Iskrena Tanja Žagar razkrila, da je zbolela za rakom
naslednji članek
Kje je Alenka Arko?
Svet slavnih
Kje je Alenka Arko?