dlake v grlu
Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

darko-horvat
Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu kupuje AI podjetja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Jožefa ustvarjalci šova niso spustili iz rok

30. 6. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
jožef-mastnak

Jožef Mastnak foto: RTL

Ker ni bilo zanimanja kandidatk, bi se po pravilih morali posloviti, a ustvarjalci šova so sklenili, da bodo Slovenca kljub temu vključili v šov.

Sosedje so posneli predstavitev slovenskega kmeta Jožefa Mastnaka, a po predvajanju na televiziji žal ni bilo odziva, po katerem je hrepenel. Neprijetno vest mu je voditeljica Anita razkrila v zadnji oddaji, nato pa ga brž potolažila z informacijo, da se zanj zgodba pri njih še ni končala. Ustvarjalci oddaje Ljubezen na vasi so namreč zavihali rokave in se odpravili na lov za kandidatkami, ki bi jih utegnil Jožef zanimati.

Pa jim je uspelo? O, ja, tisto poletje so namreč v Šmarjah pri Jelšah zabrnele kamere. Na Jožefovo posestvo so prišle tri kandidatke, nato pa je sledilo obilje pripetij, ki so navdušile produkcijo. Med slikanjem idilične zgodbe o iskanju ljubezni so namreč prejeli veliko vsebine s katero so pred TV zaslone prikovali gledalce. Kot že mnogokrat poprej, se je namreč tudi v tem primeru izkazalo, da publika rada spremlja življenja preprostih in nenavadnih ljudi.

Kako pa vi gledate na to?

Jože Mastnak s kandidatkami foto: RTL

prejšnji članek
Ta lepotica je hči chefa Tomaža Kavčiča
Svet slavnih
Ta lepotica je hči chefa Tomaža Kavčiča
naslednji članek
Režiser do slave s Pobesnelim Maxom
Svet slavnih
Režiser do slave s Pobesnelim Maxom