asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

trump biden soočenje
Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej uživajo le dresirani pujsi

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nepričakovana lokacija snemanja šova Sanjski moški

28. 6. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
sanjski rodos

Sanjski moški foto: edit: njena.si

Sosedje so že zavihali rokave. Oboževalci romantičnega šova Sanjski moški bodo veseli novice, da bodo to poletje znova zabrnele kamere. Zlasti zaradi lokacije bo nova sezona zagotovo nekaj posebnega.

Medtem ko je pri nas na idejo o novi sezoni legla plast debelega prahu, so na Hrvaškem pri rekrutaciji deklet in izvajanju popularnega šova precej bolj uspešni. No, nemara je veliko odvisno zlasti od kandidatk, ki jih je pri nas izjemno težko zvabiti pred kamere. Kakorkoli, s TV hiše RTL so sporočili, da se pripravljajo na snemanje 4. sezone romantičnega šova, ki ga sicer snemajo v več kot 30-ih državah po svetu.

Kamere bodo zabrnele to poletje, vsebina hrvaške različice pa bo precej izstopala od minulih treh sezon. Produkcija bo namreč sanjskega moškega in dekleta odpeljala izven domačih meja, v Grčijo, natančneje na vroči otok Rodos!

»Šov Sanjski moški (Gospodin savršeni) ponuja v 4. sezoni edinstveno priložnost sanjarjenja o grški avanturi. Otok v Egejskem morju, večerje ob svečah, razburljivi izleti, dolgi sprehodi ob obali ... vse to je le del čarovnije, ki jo bo novopečeni RTL-ov samec doživel z izbranimi srečnicami. Vse vodi k enemu cilju – iskanju prave ljubezni. To poletje bodo zabrnele kamere nove sezone resničnostnega šova Sanjski moški,« napoveduje TV hiša in odpira prijave na romantično pustolovščino.

prejšnji članek
Kaj se dogaja v Zaglavah?
Svet slavnih
Kaj se dogaja v Zaglavah?
naslednji članek
Prepoznavanje in obvladovanje učnih težav v osnovni šoli. Kako pomagati otrokom pri uspehu?
Življenjski slog
Prepoznavanje in obvladovanje učnih težav v osnovni šoli. Kako pomagati otrokom pri uspehu?
#nasazenazenska
nasazenazenska