cg_elektrika_2
Svet24.si

Država za subvencijo cen elektrike potrošila 241 milijonov evrov

Necenzurirano prenos
Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. Grozi mu večletna zaporna kazen.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Klara Šmigoc: Dokazla sem, da s trdim delom in predanostjo lahko prideš zelo daleč

27. 6. 2024; 05.00
Avtor: K.M.
klara-šmigoc

Klara Šmigoc foto: POP TV

Drugo uvrščena na letošnjem tekmovanju MasterChef Slovenija je ponosna, da je, kljub temu, da je v oddajo vstopila kot popolnoma amaterska kuharica, dokazala, da se vse da, če se hoče.

Včeraj smo dobili že desetega zmagovalca priljubljene tekmovalne oddaje MasterChef Slovenija. V finalnem kuhanju in pripravi treh jedi je sodnike najbolj prepričal Luka Pangos, ki je za favorita veljal med celotno letošnjo sezono. Kljub temu pa je močan pečat pustila tudi druga finalistka, Klara Šmigoc, ki je v finalu navdušila predvsem s svojo sladico. Po predvajani zadnji oddaji se je oglasila na družbenih omrežjih, kjer je poudarila predvsem, da je v tekmovanje vstopila kot amaterska kuharica, a da ji je s trdim delom uspelo dokazati, da se vse da, če se hoče. 

Finalista desete sezone, Luka Pangos in Klara Šmigoc foto: POP TV

"Sicer pokala nisem prinesla na Štajersko, a kljub temu sem presrečna, kaj sem dosegla. Glede na to, da sem v kuhinjo vstopila kot povsem amaterska, domača kuharica, sem dokazala, da s trdim delom, predanostjo in veliko željo, lahko prideš zelo daleč. Še sama se ne zavedam, kaj vse sem prestala v teh mesecih in za takšne trenutke sem zelo hvaležna. Tekmovanje mi je dalo ogromno kuharskega znanja in osebnostne rasti - kako se v najtežjih trenutkih pobrati in sprejeti slabe komentarje z dvignjeno glavo in pozitivo. Poleg vsega tega pa sem spoznala čudovite ljudi, s katerimi smo stkali lepa prijateljstva," je Klara zapisala na družbenem omrežju. 

Ob tem se je seveda zahvalila vsem podpornikom in čestitala zmagovalcu Luki. S sledilci pa je delila tudi številne fotografije, ki so nastale med snemanjem finalne oddaje. 

prejšnji članek
Sergije Lugovski se je na avdiciji Modrijanov takole zlagal
Svet slavnih
Sergije Lugovski se je na avdiciji Modrijanov takole zlagal
naslednji članek
Luka Dončić o odločitvi, ki ni bila enostavna
Svet slavnih
Luka Dončić o odločitvi, ki ni bila enostavna