asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

litijska-stavba
Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, da se iz nas še norčujejo.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Jureta šokirali oboževalci

28. 6. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
jure-pavlič

Jure Pavlič foto: POP TV

'Bilo je nenormalno,' pravi Jure, ki česa takega ni pričakoval niti v sanjah. Njegova MasterChef zgodba je tako dobila nekoliko drugačen okus. Slajši? Zagotovo!

Ko se je na POP TV za Jureta odvilo zadnje poglavje v šovu MasterChef, se mu niti sanjalo ni, kakšen val odzivov bo slednje prineslo za seboj. Dogajanje, ki ste ga spremljali prek ekranov, so namreč tekmovalci doživeli že pred časom, zato so toliko bolj intenzivno okušali reakcije gledalcev in se čudili vplivu televizije na javnost. Kot nam je Jure zaupal, si tako množičnega števila navijačev poprej ne bi znal niti predstavljati. Ker so nabiralnik na Instagramu popolnoma preplavila sporočila in je komunikacija z njim po tej poti skorajda nemogoča, tudi midva skleneva, da bo najbolje, če potrebne vsebine urejava prek telefonskih klicev.

In kaj ga je ob odzivih navijačev tako zelo osupnilo? »Zlasti odkar sem pred finalom zapustil šov, sem deležen nenormalno veliko podpore. Zelo sem vesel in hvaležen, pa vendar me je presenetilo, da si je res takšna masa ljudi želela, da bi prišel dlje. Tega resnično nisem pričakoval,« razloži Jure, ki ob odhodu ni občutil razočaranja, nam je pa priznal, da bi si želel finalnega spopada z Luko. Tekmeca in prijatelja v bitki za pokal? »To bi bil epski boj,« se smeji Jure, ki preživlja tako pestre dneve, da šaljivo povedano srečuje samega sebe. Skupaj z Lukom in Lidijo so namreč resno zavihali rokave in se lotili priprave jedi na številnih kulinaričnih dogodkih. Da slednje še zdaleč ni tako preprosto, kot si morda predstavljamo, pa nam bo zaupal prihodnjič.

prejšnji članek
Prepoznavanje in obvladovanje učnih težav v osnovni šoli. Kako pomagati otrokom pri uspehu?
Življenjski slog
Prepoznavanje in obvladovanje učnih težav v osnovni šoli. Kako pomagati otrokom pri uspehu?
naslednji članek
Blaž Švab potrdil, kdaj bo postal očka
Svet slavnih
Blaž Švab potrdil, kdaj bo postal očka