profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tik pred finalom se od MasterChefa poslavlja Alja

26. 6. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
alja

foto: Mare Vavpotič/ M24

Gledalci kuharskega šova so nad odločitvijo sodnikov tokrat navdušeni.

Ta teden bo v kuhinji MasterChef nekoliko drugačen. V četrtek bo na sporedu finalna oddaja, ostale oddaje pa bodo predvajane vsak dan ob 20. uri. Včeraj je tik pred finalom iz kuharskega boja izpadla oblikovalka Alja Viryent. Številni gledalci so ob tem mnenja, da bi se le-to moralo zgoditi že pred tedni.

Alja se je morala v tokratnem izločitvenem testu spopasti s Sinišo, pripraviti pa sta morala sladico 'snežno kremo' na zalo visokem nivoju. Čeprav sta oba delala napake, jih je več očitno naredila Alja, saj so se sodniki odločili, da si v zadnji trojki svojega mesta ne zasluži ravno ona. "V tej kuhinji sem premagala samo sebe in hvaležna sem, da sem imela to priložnost, da v sebi najdem toliko kreativnosti tudi na kulinaričnem področju. Glede na to, da sem oblikovalka čevljev, in sem prej kuhala samo v domači kuhinji, sem ponosna na to, da sem prišla do sem," je povedala ob izpadu. 

Alja Viryent foto: Pop TV

Številni gledalci se tokrat z odločitvijo sodnikov strinjajo, saj so mnenja, da bi Alja morala kuhinjo zapustiti že pred tedni. "Končno,ostali so trije pravi. K kdorkoli bo zmagovalec bo super," je zapisala ena izmed komentatork na uradni facebook strani. Ostali pa se strinjajo, da jim je zdaj vseeno, kdo bo zmagal, saj so vsi trije finalisti, Sinke, Simone in Jaka, kvalitetni in tudi prijetni. 

prejšnji članek
Znana Slovenka pokazala svojo dojenčico
Svet slavnih
Znana Slovenka pokazala svojo dojenčico
naslednji članek
Za vedno se je poslovila priznana slovenska igralka
Svet slavnih
Za vedno se je poslovila priznana slovenska igralka