Tibor Baiee pravi, da se v MasterChef ni prijavil, ker bi si želel sodelovanja v še enem resničnostnem šovu, pač pa ker rad kuha. foto: Revija Zvezde
Tibor Baiee je širši javnosti postal znan, ko se je leta 2015 prijavil v šov Big Brother. A tistim, ki so njegovo sodelovanje v še enem šovu, letošnjem MasterChefu, iz katerega se je žal že moral posloviti, razumeli kot še en krik po pozornosti, Tibor odgovarja, da se motijo in da za njegovim vstopom v MasterChef tičijo povsem drugi razlogi, predvsem ljubezen do kulinarike.
»V Big Brotherju sem pristal povsem po naključju. Z družbo smo bili v Franciji na smučanju, malo smo bili že veseli, pa je padla ideja – daj, te prijavimo na Big Brother! In sem si rekel – grem poskusit. Big Brother je zelo težka psihološka preizkušnja, zaprt si v nekem prostoru s petnajstimi ali dvajsetimi ljudmi, s katerimi se sicer sploh ne bi družil, pa tudi sam šov je narejen tako, da se gleda, kako deluje skupnost, nisi odvisen sam od sebe. Tako da sem, ko so me po koncu Big Brotherja spraševali, ali bi se še prijavil na kak tak šov, odgovarjal, da ne v šov, kjer se boriš za naklonjenost gledalcev, kajti tam je ogromno prepiranja in metanja polen pod noge, jaz pa nisem konflikten človek. Mikal me je samo šov, v katerem si odvisen samo od sebe – na primer MasterChef, ker rad kuham. In na koncu se je to res zgodilo!«
Njegova ljubezen do kuhanja se ni rodila čez noč. »Pred MasterChefom je malo ljudi vedelo, da je to že dolgo moja velika strast. Zato me je bilo strah, da si bom naredil sramoto in izpadel pri nekih jajčkih na oko, a k sreči mislim, da sem se dokazal, veliko naučil, pa tudi napredoval. Poleg tega imam ogromno podpore gledalcev, četudi nisem več v šovu – ljudje mi pišejo, češ da sem zabaven in da dobro kuham, poleg tega pa sem dobil že kakšne tri ponudbe za delo na televiziji.« Tega, priznava, je še posebno vesel. »Že trinajst let sem v turizmu in v to sem vložil ogromno energije, a mislim, da je čas, da jo preusmerim vase in naredim kaj svojega. Z veseljem bi se preizkusil v voditeljskih vodah, imel tudi kakšno kuharsko oddajo … ali pa združil svoje znanje iz turizma in občutek za ljudi ter ustvaril neki ljubek gostinski prostor bolj družinske narave. Tam bi kuhal za ljudi, da bi se imeli dobro, moja hči Naomi pa bi se sprehajala gor in dol med mizami. (smeh)«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.