Honeycomb, karamela foto: Shutterstock
Direktni prevod besedice honeycomb je seveda čebelje satje, le da gre v kulinariki seveda za skrbno pripravljeno jed, ki jo lahko uporabite na različne načine. V osnovi pa gre za karamelo, ki vizualno spominja na dejansko satje.
Preberite: Intervju Žan MasterChef: Družina vedno na prvem mestu.
1 čajna žlička sode bikarbone
115 g belega sladkorja
2 žlici koruznega sirupa oziroma koriznega škroba
1 žlica medu
2 žlici vode
Priprava
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.