palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Tako super ženo ima Luka Jezeršek

25. 3. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
jezerski01

Družina Jezeršek svojega recepta za srečo ne skriva. foto: Zarja Jana

Medtem ko nastopa v vlogi sodnika v šovu MasterChef, Luko doma čaka krasna soproga Aleksandra, ki skrbi, da njihovo družinsko življenje kljub natrpanem urniku poteka normalno. No, Aleksandra pa ni le skrbna, ampak tudi zelo zabavna, preverite ...

Luka Jezeršek je oče treh otrok, sina Urha, hčerke Sofije in najmlajšega sinka Japca, ki se je družini pridružil konec leta 2019. Življenje petčlanske družine je zelo pestro, zlasti zaradi natrpanega urnika, ki ga je v času snemanj oddaje nemalokrat zelo težko izvesti. A ob skrbni in ljubeči soprogi Aleksandi, družina tudi ta obdobja uspešno premaguje, kar Luka zelo ceni in spoštuje.

Luka Jezeršek foto: POP TV

»Kar nekaj je odrekanj. Predvsem je to obdobje, ko je v podjetju nizka sezona in čas, da se lotiš stvari, ki jih čez leto postavljaš na stranski tir. Na drugi strani je tukaj tudi družinsko življenje, ki pri treh otrocih zahteva veliko obveznosti. Ne glede na vse moram priznati, da doma z ženo kar uspešno prideva čez to obdobje. Hvala, žena,« nam je pojasnil simpatični kuhar in sodnik šova MasterChef, ki pa ni omenil, da je njegova Aleksandra izjemno zabavna ženska. Sprehod po njenem družbenem omrežju je namreč poln družinskih prigod, ob katerih se bralec nasmeji do solz, hkrati pa pošteno razmiga trebušne mišice. Ja, Luka se domov zagotovo z veseljem vrača. Krasna družina, ni kaj!

prejšnji članek
Novi sanjski moški ima zanimiv okus za modo
Resničnostni šovi
Novi sanjski moški ima zanimiv okus za modo
naslednji članek
Ljubezen po domače: Ibrahim sodeloval v seriji Naša mala klinika
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ibrahim sodeloval v seriji Naša mala klinika