20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032
Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z Bojano Beović

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Pio domov odnesle maline

2. 4. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
pia masterchef

Pia foto: Voyo

Mlada Pia se v letošnji sezoni šova MasterChef ni našla in je morala včeraj kot tretja zapustiti priljubljeno oddajo.

22-letna Pia se je morala v kuharskem dvoboju spopadla v kuhanju z rozinami. Le-te je vkomponirala v palačinke, ki ji po njenem mnenju niso uspele. Luka Jezeršek se s tem ni strinjal, je pa poudaril, da jedi ni nadgradila, ampak je pripravila osnovno jed. V dvoboju jo je fudge biskvitom s karamelo in sladoledom premagala. To pa je pomenilo, da je morala Pia izločitveno kuhanje, kjer so poleg nje pristali še Petra, Fabijan, Zala, Luka in Marko. 

Tekmovalci so morali v izločitvenem kuhanju pripraviti toplo jed po lastnem izboru, a so sodniki seveda pripravili zaplet. Tekmovalci so lahko v 40 minutah kuhali samo v enem loncu. Vse tri komponente, glavna jed, priloga in omaka, pa so morale biti na koncu tople.  

Pia je sodnikom predstavila azijsko jed - kitajske rezance s piščancem in zelenjavo. "Dokler sem jedel paštico s sojino omako, piščanček in zelenjava ... potem pa vse zaj* s to omako. Maline? Zakaj? Ne razumem," je bil odziv Bineta Volčiča. Pia se je na koncu ena na ena znašla s Fabjanom, ki mu je že drugič na balkon uspelo priti v samem finišu. "Ne morem opisati, koliko mi pomeni, da sem še vedno notri, da še vedno kuham, da se lahko dokažem. Brez besed sem," je potem, ko so ga poslali na balon, povedal Fabijan. 

Pia pa ob slovesu ni mogla skriti solza. "Mi je žal, da grem, ne samo zaradi šova, tudi zaradi vezi, ki smo jih ustvarili. Vseeno grem ponosno s tem krožnikom. Mislim, da me čaka še veliko priložnosti." Lepe besede pa ji je ob slovesu namenil tudi Bine Volčič: "Imaš nekaj, kar nima vsak tukaj in to je borbenost. Še naprej ostani taka, drži se in kuhaj naprej."

prejšnji članek
Je Jana Morelj res uničila zaroko?
Svet slavnih
Je Jana Morelj res uničila zaroko?
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Zato ima Nina na nogi erotična tatuja
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Zato ima Nina na nogi erotična tatuja