zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Zato ima Nina na nogi erotična tatuja

2. 4. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
nina tatu

Ninin tatu foto: edit: njena.si

Nina je pojasnila, kako je prišlo do tega, da ima na nogi erotično tetovažo dveh žensk in tatu dekleta z gagom v ustih. Kaj ji pravzaprav pomenijo poslikave spolnih fetišev?

Nina z izborom motiva tetovaže ni pritegnila pozornosti le na tattoo konvencijah. Podroben pogled nemara osupne vsakogar, ki od daleč ni pričakoval, da se v notranjosti dveh okvirčkov skrivata eksplicitni poslikavi.

Od začetka aprila dalje je to končno na voljo tudi v Sloveniji. Veselje za številne Slovence! >>KLIKNITE TUKAJ<<

A če ste pomislili, da se je za omenjen motiv odločila zaradi simbolične povezave z njeno naklonjenostjo BDSM spolni praksi, gre v resnici zgolj za to, da sta želela s tetoverjem pritegniti pozornost na tattoo konvenciji.

»Na sploh imam rada tetovaže, in ko je Nejc iskal model za tekmovanje v omenjeni kategoriji, sva se začela pogovarjati, kaj bi dala, da bi pritegnilo poglede obiskovalcev in žirije, tako sva se odločila za bejbo z gagom … Zgodba tetovaž dveh bejb višje je zelo podobna, le da je nastala leto kasneje,« je za Bum novice pojasnila Nina in dodala, da sta ji motiva všeč, a da nimata globljega pomena, kot denimo tetovaža njenih psičk.

prejšnji članek
MasterChef: Pio domov odnesle maline
Resničnostni šovi
MasterChef: Pio domov odnesle maline
naslednji članek
Bruce Willis zaradi bolezni končal kariero
Svet slavnih
Bruce Willis zaradi bolezni končal kariero