Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Kaja sprejela izziv in našla sanjsko službo

2. 9. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
Kaja Balentič

Kaja Balentič foto: POP TV

Superfinalistka Masterchefa 2020 Kaja Balentič zadnje štiri mesece ustvarja v priznani restavraciji, ki se ponaša z Michelinovo zvezdico. Za seboj ima nemalo izzivov, a ko se je z njimi soočila, je ugotovila, da je to tisto, kar si želi.

Kaja Balentič, ki smo jo spoznali v kulinaričnem šovu MasterChef, je v zadnjih mesecih precej spremenila svoje življenje. Z Obale se je preselila v prestolnico, kjer v restavraciji Atelje ustvarja s priznanim kuharskim mojstrom Jorgom Zupanom.

»Z Jorgom sva se za delo dogovarjala že februarja, ampak ker je nova služba pomenila tudi selitev, sem za slednje porabila še kakšen mesec, saj je kar trajalo, da sem si našla stanovanje nam je pojasnila Kaja, ki se je podala na pot osvajanja novih znanj.

»Vsi ljudje, ki sem jih tam spoznala in imela priložnost delat z njimi, so me nekaj naučili. To delo je polno eksperimentiranja, novih okusov in sestavin, ki jih na novo spoznavam. Meni spreminjamo sezonsko, spremljamo, kaj raste na našem vrtu in temu prilagodimo ustvarjanje. Glede na to, da prvič delam v fine dinning restavraciji, mi je bilo vse skupaj na začetku kar izziv. Ampak izzive imam rada, kar je tudi razlog, da sem si želela delat za Jorga, saj je odličen chef z norimi idejami,« nam je še zaupala Kaja in zaključila, da je našla, kar je iskala. »Ko sem prišla v Atelje, zakorakala v njihov tempo in način dela, sem ugotovila, da je to res tisto, kar si želim delati.«

prejšnji članek
Severinina mama prvič spregovorila za medije
Svet slavnih
Severinina mama prvič spregovorila za medije
naslednji članek
Najbolj vroča ritka na posestvu fantoma zmešala glavo
Resničnostni šovi
Najbolj vroča ritka na posestvu fantoma zmešala glavo
#nasazenazenska
nasazenazenska