nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Majin brat nekdanji kmet Nik: Stikov nimava že nekaj let

1. 9. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Nik in Maja Triler

Nik in Maja Triler foto: edit: njena.si

Maja Triler je kmalu po pričetku šova pojasnila, da gledalci Kmetije dobro poznajo njenega brata. Skrhani družinski odnosi so na obeh straneh pustili rane … Jih je mogoče zakrpati?

Ko je Maja videla, da se v gozdu mudi vsem dobro znana Aneta, ji je hitro postalo jasno, da se bo morala dotakniti tudi boleče teme. Na vprašanje produkcije, če ve, s kom je bila Aneta v Kmetiji, je tako pritrdila in brez ovinkarjenja spregovorila o odnosu z bratom Nikom Trilerjem, ki smo ga spoznali v Kmetiji 2018.

Nik Triler foto: VOYO

»Midva z Nikom sva se videla nazadnje … je minilo že kar nekaj let. Midva nimava stikov, ker se je tako odločil in ga pustim. Bi rada da pride, rada bi govorila z njim …« je dejala Maja in pojasnila, kako jo je zabolela Nikova izjava v oddaji, ko je dejal, da na vprašanje, ali ima sestro, slednje zanika.

Maja Triler foto: VOYO

»Ne pozna mojih otrok, čeprav jim je stric … Pa bi rada, da jih spozna. Če bo priložnost, mu dam možnost, da se opraviči. Mu bom oprostila, ampak brez tega pa ne. Kaj je povod, da je prišlo do tega, ne vem točno, bi želela, da mi pojasni, kdo je kriv in kaj sem jaz njemu slabega naredila.«

Svoje plati zgodbe se je pred leti dotaknil tudi Nik in kot nam je zaupal, se od tedaj njegovi občutki niso spremenili. Kakorkoli, gre za družinska nesoglasja, ki sodijo v zasebnost in ne na TV ekrane.

Nik in Aneta v Kmetiji leta 2018 foto: VOYO

Maja Triler bi si želela pogovora z bratom. foto: VOYO

prejšnji članek
Lagardovci presenetili z brazilskimi ritmi
Svet slavnih
Lagardovci presenetili z brazilskimi ritmi
naslednji članek
Glasba ob kateri bo čiščenje doma postalo zabava
Zdravje
Glasba ob kateri bo čiščenje doma postalo zabava