1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Glasba ob kateri bo čiščenje doma postalo zabava

1. 9. 2022; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Prava glasba med delom ali vadbo ne pomaga le preganjati dolgčasa, pač pa lahko tudi izboljša kakovost opravljenega dela, povišuje vzdržljivost, predvsem pa izboljša razpoloženje in dvigne motivacijo.

Ravno to zadnje je tisto, kar pri čiščenju doma najbolj potrebujemo. Besedilo, ki nas motivira, in pravi ritmi vas bodo pripravili do tega, da boste med sesanjem doma še malce zamigali z boki in čiščenje stanovanja bo minilo veliko hitreje.

10 skladb, ki bodo iz sesanja doma naredile zabavo

“Livin’ on a Prayer” Bon Jovi

“Wake Me Up Before You Go-Go” Wham!

“Smells Like Teen Spirit” Nirvana

“Walk Like an Egyptian” The Bangles

“Billy Jean” Michael Jackson

“Rock Your Body” Justin Timberlake

“Just Dance” Lady Gaga

“Uptown Funk” Bruno Mars

“Happy” Pharrell Williams

“Girl on Fire” Alicia Keys

S primerno opremo gre še lažje

Da boste lažje poplesavali ob najljubših skladbah, vam priporočamo sesalnik Samsung Bespoke Jet™ Complete. Ker tehta le 1,44 kilograma, kar je kar 24 % manj od običajnih Samsung sesalnikov, ga z lahkoto upravljate le za eno roko, zato je priročen čisto za vse. Za upravljanje ne potrebujete posebnega napora, ob koncu pa tudi ne boste tako utrujeni, da boste izpustili vsa ostala hišna opravila. Njegova teža je resnično priročna, z lahkoto čistite po vsej hiši, vključno s površinami stolov in kavčev, na vrhu omar in miz, ob okenskih žaluzijah, pod napravami in po stopnicah.

Sesalnik vsebuje tudi številne pripomočke, ki še lažje in hitreje pripomorejo k čiščenju. Z razpršilnim vrtečim nastavkom Spray Spinning Sweeper hitro odstrani vse razlite tekočine. Nastavek uporablja dvojne vrteče se mokre blazinice, ki se zavrtijo 260-krat na minuto. Trda tla se spet svetijo s hitrim pobiranjem razlitih tekočin in odstranjevanjem mikrobov v kombinaciji z antibakterijskimi blazinicami iz mikrovlaken za večkratno uporabo. Vgrajeni rezervoar za vodo pa lahko priskoči na pomoč tudi pri vseh bolj trdovratnih lepljivih razlitjih.

Čist ostaja tudi zrak

S sesalnikom Bespoke Jet ™ Complete boste nečistoče posesali, ne le sesali. Pri svojem delu namreč ujame 99,999 % drobnega prahu. Zato iz sesalnika izhaja le čist zrak. Sesalnik uporablja napreden večplastni filtrirni sistem, ki zadrži 99,999 % prašnih delcev in drobnega prahu. Zahvaljujoč čistilni postaji Vse-v-enem prah ne uhaja niti pri praznjenju posode. Postaja poskrbi za samodejno praznjenje posode za prah vsakič, ko sesalnik priključite nanjo. Polniti pa začne tudi baterijo sesalca, da ob naslednjem čiščenju ne ostanete brez, čeprav odstranljiva baterija s podaljšano življenjsko dobo zagotavlja nemoteno čiščenje do ene ure. Edinstvena tehnologija Air Pulse očisti koš za prah, hkrati pa poskrbi, da drobni prah in delci ne uidejo nazaj v vaš dom. 0,5-litrska posoda za prah je tudi v celoti pralna.

Čeprav je naprava zelo lahka, se njena moč lahko kosa z najtrdovratnejšo umazanijo. Digitalni invertni motor v zgolj nekaj sekundah s tal pobere vse, od raztresenih kosmičev vašega malčka do trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov. S ciklonsko šobo se lahko poslovite od prašnih površin tudi na najbolj nedostopnih mestih. Z izjemno sesalno močjo in optimalno zračno potjo, ki zmanjša zračni upor okrog posode za prah, ter 27 zračnimi dovodi, ki minimalizirajo izgubo sesalne moči, lahko zdaj zadihate lažje, saj sesalnik zagotavlja dosledno učinkovitost.

Podaljšajte si garancijo

Samsung vam sedaj zagotavlja še 5-letno garancijo na gospodinjske aparate. Za izbrane gospodinjske aparate, vključno s sesalniki, je do 31. decembra 2022 zagotovljena dodatna garancija.

Za uveljavljanje pravice do promocije je potrebno v 30 dneh po nakupu prijaviti podatke o kupljeni napravi na spletni strani https://www.samsung.com/si/microsite/5-let-garancije-za-samsung-naprave/.

Akcija traja do 31. decembra 2022, več informacij pa najdete na: https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2022/.

prejšnji članek
Majin brat nekdanji kmet Nik: Stikov nimava že nekaj let
Resničnostni šovi
Majin brat nekdanji kmet Nik: Stikov nimava že nekaj let
naslednji članek
To so ženske, ki jih ljubijo naši odbojkarji
Svet slavnih
To so ženske, ki jih ljubijo naši odbojkarji