pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To so ženske, ki jih ljubijo naši odbojkarji

1. 9. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
klemen cebulj

foto: Jurij Kodrun

Kdo so tiste ženske, ki našim odbojkarjem držijo največjo podporo? Preverimo, kdo je poročen, kdo srečen v razmerju in kdo je že postal očka?

Športniki seveda vedno privabljajo številne ženske poglede, še več pozornosti pa dobijo, ko navdušujejo s svojimi predstavami. Nič drugače ni niti tokrat, ko na parketu navdušujejo slovenski odbojkarji. Preverimo, kateri so uradno zasedeni in kakšne lepotice jih podpirajo!

Kotektor Tonček Štern je srečen s svojo srčno izbranko Heleno Bero Štern, s katero sta se lansko poletje razveselila rojstva prvorojenca. Tudi njemu sta nadela ime Tonček in če so naši podatki pravilni, je to že šesti Tonček po vrsti v družini Štern.

Njegov leto dni starejši brat Žiga pa ljubi lepo Niko Janša, ne gre za hči Janeza Janše.

Klemen Čebulj je že vrsto let srečen v objemu svoje Sare, s katero sta poročena že od leta 2016, par sta bila že leta prej, in imata šestletnega sinčka Louisa. 

Podajalec Dejan Vinčić je večno zvestobo svoji Gordani po petnajstih letih razmerja obljubil lani poleti. Za poroko so dejansko vedeli le redki, nevesto pa je pred oltar popeljal sin Luka, hči Anastasija je metala cvetje, štiriletni Liam pa je prinesel prstana.

Lepotico Urško že sedem let ljubi tudi srednji bloker Jan Kozamernik. Večno zvestobo sta si obljubila letošnje poletje. Več o njuni poročni pravljici si lahko preberete TUKAJ.

Alen Pajenk je večno zvestobo obljubil svoji Mileni. 

prejšnji članek
Glasba ob kateri bo čiščenje doma postalo zabava
Zdravje
Glasba ob kateri bo čiščenje doma postalo zabava
naslednji članek
Kmetija: Andrea presenetila že prvo jutro
Resničnostni šovi
Kmetija: Andrea presenetila že prvo jutro