pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Zadovoljni s TOP10 kuharji te sezone?

21. 4. 2023; 05.00
Avtor: V.M.
top 10

TOP 10, MasterChef 2023 foto: POP TV

Pa smo dobili najboljšo deseterico kuharjev te sezone. Koga ne vidite v tej skupini in komu od izpadlih bi bolj privoščili to mesto?

Napetost kuharskega tekmovanja MasterChef se dviguje in za seboj pušča obraze, ki so postali del šova v upanju, da bi poleg novega znanja osvojili tudi častitljivi naziv. V bitko za novce in ime najboljšega so se tako v sinočnji oddaji uvrstili poslednji deseti kuharji.

No, a za štedilnik se niso zapodili vsi tekmovalci. Nik in Zala namreč kot zadnja zmagovalca izziva nista tekmovala, hkrati pa sta lahko izbrala dva tekmovalca, ki jima ni bilo potrebno kuhati in ki sta se lahko uvrstila naravnost v TOP 10, kjer so se poleg njiju že veselili Barbara, Lucian in Sandra. Izbrala sta Tilna in Anjo, medtem ko so se Saša, Žiga, Doris in Marko pomerili na kuharskem bojišču, kjer so popravljali svoje stare napake.

»V 60 minutah pripravite jed, s katero boste dokazali, da ste se iz svojih napak nekaj naučili. Če svojih napak ne boste popravili, bo to konec vaše poti v MasterChef kuhinji,« je sodnik Karim napovedal pričetek izziva, ki pa je bil žal usoden za Marka. Intervju z njim si lahko preberete TUKAJ.

Med TOP 10 so se tako uvrstili: Barbara, Lucian, Sandra, Nik, Zala, Anja, Tilen, Saša, Žiga in Doris.

prejšnji članek
Rebeka Dremelj pobegnila čez lužo
Svet slavnih
Rebeka Dremelj pobegnila čez lužo
naslednji članek
Prava pot do lepega in ravnega trebuha
Zdravje
Prava pot do lepega in ravnega trebuha