petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Nik razkril skrivnost Sandrine uspešnosti

4. 5. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Nik in sandra

Nik in Sandra foto: edit: njena.si, POP TV

Nik pozna skrivnost Sandrine uspešnosti v kuhinji. Sedaj je sklenil, da slednje jasno in glasno razkrije pred kamero. 'Pošteno je, da ljudje vedo …'

Nika Marolta smo spoznali kot iskrenega mladeniča, ki sicer navdušuje z lepo oblikovanimi izjavami, hkrati pa ne slepomiši in brez dlake na jeziku izraža svoje mnenje. V nocojšnji oddaji šova MasterChef se bo dotaknil razloga za kuharsko uspešnost sotekmovalke Sandre Dobaj, razkril bo namreč, s kakšno taktiko se je podala v bitko za pokal, saj meni, da bi javnost o tem morala biti seznanjena.

Sandra Dobaj foto: POP TV

»Mislim, da se bo v prihodnjih tednih situacija malo obrnila na Sandro. Na vsako kuhanje pride pripravljena z recepti, ki ji jih priskrbijo njeni prijatelji, ki so profesionalni kuharji in potem pač jasno navdušuje. Ampak sama pa ne da nič os sebe, saj dela zgolj to, kar je naučena od preverjenih receptov, ki se jih pol leta študira. Po drugi strani pa je to nek način igre, ki si ga je ona izbrala … Je pa treba samo povedat to, pošteno je, da to ljudje potem tudi vedo, da ima takšen način,« bo razložil Nik.

Nik Marolt foto: POP TV

prejšnji članek
Koliko navlake imajo doma znani Slovenci?
Svet slavnih
Koliko navlake imajo doma znani Slovenci?
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Matevž po odmevnem sporu
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Matevž po odmevnem sporu